Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Мицић: И против Уникахе видим шансу за победу, али сада је Цедевита у мислима

Василије Мицић се храбро носио са искусним и прекаљеним асовима зелених из Атине, а црвено-бели су још једном нанели пораз некадашњем европском прваку против кога ће ове сезоне имати позитиван скор 2-0, уколико се којим случајем поново не сретну на фајнал-фору.

– Свесни смо да нам је ова победа јако битна и велика. Најбитније је да смо схватили да као тим стварно можемо да играмо јако добро. Победили смо у једној неизвесној утакмици, знали смо да играмо у једној новој хали, мислим релативно новој за сваког играча, а ту су били и нови обручи. Ушли смо нервозно, али опет је та нека неизвесна завршница припала нама, што је много битно и то показује да је ова екипа велика у тим завршницама.

Пао је пао, али сада следи почетак полуфиналне серије против Цедевите, која је изузетно важна за клуб и будуће учешће у најелитнијем европском клупском такмичењу.

– Честитао бих саиграчима и екипи Панатинаикоса на фер и коректној игри. Ово је евролигашки ритам и свака утакмица је све тежа и тежа. Не може ни за једну да се каже да је мање битна од друге. Те утакмице на страни против Уникахе и Кубана ће опет у неку руку бити јако важне јер не знам конкретно да ли улазимо у круг са њима што се тиче позиција на табели, али поготово на утакмици са Уникахом видим шансу да победимо, али опет само мислимо на следећу утакмицу против Цедевите и да се само на ту утакмицу сконцентришемо – закључио је Мицић.

Повезане вести

Leave a Comment