Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоСтрељаштво

Шампионске титуле за Звездине даме и Себића

Стрелкиње Црвене звезде освојиле су шампионску титулу у гађању ваздушним пиштољем, као и Миленко Себић ваздушном пуком на Првенству Србије, А програм, које је одржано у Крагујевцу.

Зорана Аруновић, Јасна Шекарић и Теодора Симић освојиле су прво место у екипној конкуренцији пошто су у финалу „упуцале“ 1.125 кругова. Аруновићева је у појединачној конкуренцији освојила сребрну медаљу са 197,1 кругова, само 0,2 кругова мање од Бранкице Златић која је на крају била прва. Јасна Шекарић је заузела пето место са 134,9 кругова, а јуниорска шампионка Теодора Симић 6. место са 112,1.

Шампионску титулу у појединачној конкуренцији у гађању ваздушном пушком освојио је Миленко Себић који је у финалу „упуцао“ 207 кругова, само 0,1 кругова више од другопласираног Милутина Стефановића.

1-sebic

У гађању ваздушном пушком у конкуренцији сениорки екипа Црвене звезде је заузела 7. место са 1.221 кругова. У појединачном пласману Крстина Стојановић је била 18, Алина Себић 19, док је Андријана Димитријевић заузела 35. место.

Ово је сениоркама Звезде 39. екипна шампионска титула, 21 су освојиле у гађању ваздушним пиштољем, а 18 у гађању МК пиштољем.

Повезане вести

Leave a Comment