Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Звезда угостила кадете Леотара

Кадети кошаркашког клуба Леотар, са тренерима Миланом Комаром и Драженом Шегртом боравили су у Београду на званичан позив КК Црвена Звезда Телеком и били гости на евролигашком мечу Звезда – Панатинаикос.

Требињци су током боравка били у прилици да посете музеј спортског друштва Црвена звезда, затим терене и просторије КК Црвена звезда, потом и обилазак главног града и дружење са представницима и спонзорима Телекома. У оквиру спортских обавеза, кошаркаши Леотара су одиграли ревијалне мечеве са кадетима Звезде, прво у Железнику, а потом и су као увертиру евролигашког меча, истрчали на паркет „Арене“ где су великим аплаузом поздрављени од преко 18.000 Звездиних навијача.

Незаборавне утиске који ће заувек остати у памћењу великих пријатеља црвено-белих боја, пренео је тренер Леотара, Милан Комар:

„Овај боравак у главном граду Србије остаће у незаборавном сећању за све наше дечаке и даће им мотивацију за даљи рад и напредак. Овом приликом се захваљујем пријатељима из клуба Црвена Звезда на гостопримству.“

Повезане вести

Leave a Comment