Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Катаи: Жеља нам је да буде пуно навијача

Александар Катаи ће у суботњем мечу против Спартака (18 часова) бити ударна игла Црвене звезде, са основним задатком да матира голмана ривала.

Он је погодио у прошлом мечу на стадиону „Рајко Митић“ па се навијачи с правом надају да може и у суботу.

– Нама је набитније да навијача буде што више, да дођу да нас подрже. У таквој ситуацији су и успеси много извеснији. Са њима је свака победа далеко слађа – први је коментар Звездиног крила.

Катаи је други стрелац лиге, али се не оптерећује трком са клупским другом Хугом Виеиром.

– Гол је увек добродошао, али заиста није фраза, није важно ко ће га постићи. Јер када побеђујете оволико, нижете победе, грабите ка титули никако не желите да станете и у глави нам је само да победимо, да наставимо у овом ритму јер је то ипак посебан осећај.

Уколико савлада Спартак, ова генерација ће изједначити клупски рекорд који износи 23 везане победе, а који је поставила генерација коју је водио Славољуб Муслин.

– То би било веома лепо, да останемо на посебан начин забележени у клупској историји. Значајан је то мотив и зато овај меч дочекујемо веома озбиљно и мотивисано, не желимо да се опустимо.

Звездин репрезентативац је опасан из свих позиција, како крилних тако и иза нападача.

– У овом делу првенства сам углавном деловао по десној страни, али у суштини могу да будем опасан по гол ривала где год да се нађем, потрудићу се да тако буде и у суботу – поручио је Катаи.

Повезане вести

1 comment

dejo мар 17, 2016 at 14:07

Katai samo naprijed radi na sebi sto vise ,budi uz ekipu nase Crvene Zvezde ako dobije ko od Zvezdine djece pomogni mu da se sto lakse prilagodi na prvi tim nase Crvene Zvezde budi uz svakog igraca i drizete se ko jedan Katai

Reply

Leave a Comment