Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Најава: Одбојкаши крећу у борбу за трофеј

Одбојкаши Црвене звезде имају сезону из снова. После пораза у првом колу Суперлиге црвено-бели су нанизали 17 победа, освојили Куп и дошли близу освајања домаћег првенства пети пут узастопно. На реду је плеј-оф, који ће одлучити шампиона, а ако за некога важи флоскула ,,најбољи када је најпотребније“ онда су то Звездини одбојкаши. Противник екипе Драгана Кобиљског у четвртфиналу плеј-офа биће осмопласирани тим регуларног дела – Раднички из Крагујевца.

Раднички је клуб са богатом традицијом, освајач домаћих трофеја и некадашњи учесник Лиге шампиона. Последњих година нису близу тог нивоа, али су још једном обезбедили опстанак у друштву најбољих.  За собом имају коректну сезону у којој су забележили шест победа и 12 пораза, и освојили 19 бодова. Звезда и Раднички састајали су се два пута ове сезоне и црвено-бели су славили са 3:0 и 3:1. Тренер Драган Кобиљски ниједног тренутка не потцењује екипу из Крагујевца, али у изјави за званичан сајт нашег клуба каже да су црвено-бели фаворити и додаје:

,,Имали смо један леп период иза нас. Завршили смо на првом месту, иако можда нисмо кренули као највећи фаворити у ову годину. Упорним радом успели смо да дођемо до нечега што заслужују они који најбоље и највише раде током године. Раднички је екипа која, по мом мишљењу, има квалитет за боље од 8. места. Једна су од ретких екипа која је освојила сет против нас ове сезоне. И то су урадили када смо ми били домаћини. Показали су да могу да буду неугодни, али наравно, очекивања свих нас су да победимо и да се пласирамо у полуфинале плеј-офа“.

Пласман у полуфинале обезбедиће екипа која прва дође до две победе у четвртфиналној серији. Реванш меч је на програму у недељу 20. марта од 18 часова у дворани Језеро у Крагујевцу.

Први меч на програму је у УСЦ ,,Вождовац“, у четвртак 17. марта, са почетком у 18.00.

 

Повезане вести

1 comment

Димитрије 76 мар 16, 2016 at 21:10

Згази их
све,Звездоооо!!!!
Титула је тако близу!!!

Reply

Leave a Comment