Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Визура убедљива у првом мечу четвртфинала плеј-офа

zvezda

Одбојкашице Црвене звезде доживеле су убедљив пораз од Визуре на старту четвртфиналне серије плеј-офа Винер Штетише Супер лиге резултатом 3:0, по сетовима 25:10, 25:9, 25:23.

Црвено-беле су прва два сета изгубиле веома лако, да би у наставку ипак успеле да изборе колико-толико частан пораз.

Фуриозно је кренула екипа Жељка Танасковића и одмах наговестила да неће дозволити било какво изненађење у „Визури”. Почетних 6:2, убрзо је прешло у „плус десет” (15:5), а „ајкулице” је висока предност додатно мотивисала на још бољу игру, па је за 18 минута било убедљивих 25:10!

Одлична игра домаћег састава виђена је и у наставку. Убедљивих 8:2 наговестило је нови убедљив пораз црвено-белих, које нису имале решења за одличну игру Визуре. Поново је домаћим одбојкашицама било довољно 18 минута за сет, па је већ тада било јасно да је Звезда далеко од било каквог изненађења.

Наше одбојкашице су дошле до даха у трећем сету. Ипак, иако су црвено-беле успеле да одржавају прикључак, Визура је све до завршнице имала 3-4 поена предности, када је благи пад концетрације омогућио Звезди да спаси три меч лопте (24:23), али не и да избегне пораз.

Једина двоцифрена у тиму Мирјане Мусулин била је Катарина Маринковић са 11 освојених поена. У домаћем саставу истакла се Јована коцић са 14 поена.

Визура је повела са 1:0, а пласман у полуфинале плеј-офа обезбедиће екипа која прва стигне до две победе у четвртфиналној серији. Друга утакмица се игра у суботу 19. марта од 20 часова када ће домаћин бити Црвена звезда у дворани УСЦ Вождовац.

Визура – Црвена звезда 3:0 (25:10, 25:9, 25:23)

Дворана: СЦ „Визура”. Гледалаца: 150. Судије: Б. Јовановић (Београд), С. Симић (Обреновац). Трајање меча: 60 минута.
ВИЗУРА: Коцић 14, Лозо 9, Алексић 10, Ранковић 10, Чикириз 9, Ћировић 8, Степановић (либеро), Миљевић, Веселиновић, Матовић, Димић, Златковић. Тренер: Жељко Танасковић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Секулић 1, Чанак 2, Маринковић 1, Радмиловић 4, Јакшић 3, Миленковић 6, Златић (либеро), Лекић 5, Росић, Брђовић, Букилић, Ашоња. Тренер: Мирјана Мусулин.

Повезане вести

Leave a Comment