Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеРепрезентацијаФудбал

Три омладинца, четири кадета у репрезентацији, у борби за ЕП

омладинца

Три омладинца и четири кадета из Омладинске школе Црвене звезде налазе се на списку селектора омладинске (У19) и кадетске (У17) репрезентације Србије за одлучујуће мечеве Елитне рунде квалификација за одлазак на ЕП.

Милош Стојановић, Марко Мијаиловић и Филип Станковић налазе се на списку селектора Бранислава Николића за мечеве Елитне рунде квалификација, чији је домаћин Србија, против Данске (Крагујевац, 24.март), Црне Горе (Горњи Милановац, 26.март) и Француске (Крагујевац, 29.март) за одлазак на ЕП у Немачкој (11-24.јул). На списку се налази и Лука Јовић. Само победник групе биће учесник Европског првенства.

Лука Илић, Дејан Јовељић, Милош Николић и Алекса Терзић налазе се на списку селектора Илије Столице за мечеве Елитне рунде квалификација, чији је домаћин Пољска, за мечеве против Републике Ирске (28.март), Пољске (30.март) и Црне Горе (3.април) за опдлазак на ЕП у Азербејџану (5-21.мај). На списку селектора репрезентације Црне Горе налази се Максим Миловић. Две првоплaсирaне селекције избoриће плaсмaн нa Eврoпскo првенствo.

Звездини кадети су и у претхоне четири пријатељске утакмице против Италије и Бугарске показали да су у правој форми. Дејан Јовељић је био стрелац три пута у три меча (два против Италије, један против Бугарске), а погађали су и Лука Илић (Бугарска) и Стефан Михајловић (Бугарска), кога нема на списку.

Повезане вести

1 comment

pera мар 17, 2016 at 22:15

Dejana Joveljića bi trebalo što pre gurnuti u ozbiljnija takmičenja. Nešto mi govori da je on taj centarfor koji može veoma brzo da zablista. Ima sve igru glavom, služi se obema nogama i dovoljno je brz za mesto na kome igra u timu. Jedini limit su godine starosti i fizičko sazrevanje ali to znači da će on samo napredovati. Božović je poznat kao trener koji voli mladog igrača. Mislim da ovaj dečko mora što pre uz prvi tim.

Reply

Leave a Comment