Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Поново ради камп на Златибору

ФК Црвена звезда, Омладинска школа Црвене звезде, маркетинг клуба и општина Чајетина поново покрећу камп на Златибору, најпосећенијој туристичкој дестинацији у Србији.

Камп ће бити организован у Хотелу „СТЦ Златибор Wai Тai“ у самом центру места, одмах изнад језера и на теренима до самог хотела. На 1000 метара надморске висине у предивном амбијенту планине Златибор, са идеалним мирним окружењем за припреме врхунских екипа, камп је намењен дечацима рођеним од 2000. до 2009. године и одржаће се у три смене са по 50 учесника:

Прва смена: 12-19. јуна
Друга смена: 19-26. јуна
Трећа смена: 26. јуна – 02. јула.

Смештај учесника у трајању од 8 дана / 7 ноћи је у хотелу „СТЦ Златибор Wai Тai“ у строгом центру Златибора, одмах изнад језера. У овом хотелу своје припреме обављали су ФК Будућност Подгорица, ФК Грбаљ, КПРФ (Русија), ТТГ Газпром (Русија), врхунски евролигаши КК Црвена звезда, KK Уникс Казањ, репрезентација Македоније, женска кошаркашка репрезентација Србије и многе друге кошаркашке, рукометне и одбојкашке екипе.
Боравак на кампу укључује:

•    Седам пуних пансиона и ужина.
•    Тренинге два пута дневно
•    Спортску тренажну опрему (тренерка, две мајице, два шорца, два пара штуцни)
•    Специјална тестирања моторичких способности и детаљан извештај теста
•    Диплому Кампа
•    Лекарски надзор 24 часа дневно током читавог трајања кампа
•    Излете на занимљиве дестинације у најближем окружењу хотела Wai Tai
•    Пробу за 10 најбољих полазника у ФК Црвена звезда у току јесењег дела сезоне 2016/17
•    Сваки полазник кампа на Златибору биће гост клуба са једном одраслом особом (карте 1+1) на првој европској утакмици ФК Црвена звезда у сезони 2016/17.

Тренажни процес ће бити по одобреном плану и програму Омладинске школе ФК Црвена звезда који ће у пракси примењивати званични тренери млађих селекција ОШ Црвена звезда из које су, као последњи изданци, потекли Марко Грујић (1996), нови члан Ливерпула, Лука Јовић (1997) нови члан Бенфике и Вукашин Јовановић (1996) нови члан Зенита.

Цена кампа износи 360€, а износ за уплату се обрачунава по средњем курсу НБС на дан уплате. Постоји могућност плаћања у највише четири месечне рате (март, април, мај, јун), 4 пута по 90€ или 3 пута по 120€ или 2 пута по 180€ или 360€ одједном, зависно од датума пријаве за камп. У цену су урачунате све боравишне таксе и осигурање.

Пријавите дете за учешће!

Додатне информације:

Телефон:  +381 11 76 76 659, +381 11 76 72 004
Маил:       kamp@crvenazvezdafk.com
Сајт:        http://os.crvenazvezdafk.com

Повезане вести

Leave a Comment