Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Божовић и Катаи пред Спартак

Након непланиране паузе коју су фудбалери Црвене звезде имали претходног викенда, у суботу, 19. марта, очекује их нови првенствени окршај.

Гост на нашем стадиону сутра ће бити екипа Спартака. Свој дуел у оквиру 27. кола Суперлиге, Црвена звезда и Спартак одиграће од 18 часова. Шеф струке црвено-белих, Миодраг Божовић, изразио је наду да пауза коју је екипа имала неће негативно утицати на ритам екипе.

– Мислим да имамо меч који неће бити лак. Спартак се одлично показао у последњим утакмицама које је играо. Али, ми морамо да покушамо да наставимо серију победа коју смо до сада направили. Долазимо у ситуацију да обарамо нове рекорде и било би изванредно ако бисмо у томе успели. Надам се да ова пауза коју смо имали због неодигране утакмице са Новим Пазаром, неће оставити трага на нама и да ћемо уз борбену и добру игру још једном обрадовати своје навијаче – рекао је Миодраг Божовић.

Повремени репрезентативац Србије, Александар Катаи, верује да ће екипа дати све од себе како би уписала још један тријумф.

– Очекује нас јако тешка утакмица, али морамо изаћи и дати свој максимум како би овај низ победа био настављен. Позивам овом приликом и навијаче да дођу у што већем броју, а ми ћемо са наше стране пружити  све од себе да победимо – поручује Катаи, који овога пута није добио позив селектора „А“ репрезентације.

–  Надао сам се позиву, али то је селекторова одлука. На мени је да наставим да радим, да играм добро и да очекујем позив за нека следећа окупљања – јасан је Катаи.

Миодраг Божовић може да рачуна на готово комплетан састав.

– Срђан Плавшић неће играти због картона, а сви остали су мање или више спремни. Ја бих волео да нас Спартак нападне, али претпостављам да ће играти на контранападе. Нама није лако када имамо оволику предност, вероватно можда буде и мало досадно, али надам се да ће ти рекорди које можемо да оборимо, и наравно обавеза коју имамо према клубу и навијачима, и даље да нас гурају напред ка победама – рекао је Гроф.

Повезане вести

Leave a Comment