Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Омладинска школа: Омладинци и кадети против Бродарца, млађи кадети у Земуну

омладинска школа

Омладинска школа Црвене звезде наставља са такмичарским обавезама. После почетка сениорксе сезоне, прошле недеље су почели и јуниори, а сваке недеље ћемо пратити обавезе будућности Црвене звезде.

Омладинци (1997/98)

После тешког пораза од ОФК Београда прошлог викенда, Звездини омладинци против Бродарца траже победу за повратак на резултатски пут. Иако је ова генерација претрпела много измена, много повреда (Аџић, Пановић..), нажалост, и упала у резултатску кризу, показали су да Миодраг Гроф Божовић може да рачуна њих у будућности. Неке од њих очекују и репрезентативне обавезе, али верујемо да је пораз од ОФК Београда био лош дан и да ће то показати и у наредном мечу.

19.коло, Омладинска лига Србије

Црвена звезда – Бродарац, 19.март субота, 12 часова

Помоћни стадион ФК Црвена звезда

Кадети (1999)

Генерација коју предводи Огњен Короман такође је тешко поражена од ОФК Београда. И они имају прилику да се врате на победнички колосек, пре него што се прикључе репрезентативним селекцијама.

19.коло, Кадетска лига Србије

Црвена звезда – Бродарац, 19.март субота, 10 часова

Помоћни стадион ФК Црвена звезда

Млађи кадети (2000)

Најуспешнија генерација омладинске школе Црвене звезде и града Београда прошле недеље није одиграла свој меч против Бродарца, а овог викенда се враћа на терен гостовањем Земуну. 15 утакмица, 14 победа и један нерешен резултат, уз импозантну гол разлику говори о овим младим момцима који ће се следеће сезоне такмичити широм Србије.

17.коло, Лига млађих кадета Београда, група А

Земун – Црвена звезда, 20.март недеља, 10 часова

Стадион: „ФК Земун“ Београд.

Пријатељске утакмице ће одиграти остале селекције. Млађи Пионири (2001) против ФК Пале на помоћном стадиону ФК Црвена звезда (субота, 14 часова), док ће најмлађим полазницима Омладинске школе гостовати ОФК Шабац, предпетлићи 2004. (недеља, 11.30), ФК Бобота предпетлићи 2005. и 2007. (субота, 15.30) и ФК Бачки Јарак предпетлићи 2006. (субота, 14.00)

Повезане вести

Leave a Comment