Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Радоњић: Поени из контри су нам дали самопоуздање за велику победу

Након 12. победе у Евролиги ове сезоне, још једног узимања мере шпанском клубу, и доласка пред врата ТОП 8 фазе, три кола пре краја такмичења у групи Е, тренер Црвене звезде Дејан Радоњић истакао је следеће:

– Желим да честитам играчима на игри коју су приказали. Такође, морам да се захвалим навијачима који су допутовали из Београда да би нас подржавали – рекао је стратег шампиона Србије и АБА лиге.

Радоњић се затим посветио анализи утакмице у којој је његов тим стигао до великог тријумфа, иако се у 22. минуту налазио на рубу амбиса са заостатком од 19 поена (30:49).

– Утакмица је била веома тешка од почетка, али смо то и очекивали. Припремали смо се за специфичне ситуације. Започели смо меч са премало енергије и лошом концентрацијом, правили смо грешке на обе стране терена, а они су у првом полувремену играли одлично. Поготово Недовић. У другом делу је деловало као да ће да наставе у истом ритму, али смо ми почели да се бранимо боље, да хватамо више лопти и да долазимо до лаких поена из контри који су нам дали самопоуздање за наставак. Поред тога смо погодили доста тешких шутева у завршници и ово је била велика победа за нас – истакао је Радоњић после тријумфа над Уникахом у Малаги.

Повезане вести

Leave a Comment