Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоРагби

Рагби вечити дерби у Јајинцима

У другом колу Првенства Србије у рагбију 13 на програму је вечити дерби између Црвене звезде и Партизана, који се игра у недељу 20. марта од 12 часова на терену ФК Херој Полет у Јајинцима.

Црвено-бели су одлично почели ову сезону тријумфима управо против Партизана (44:30) у полуфиналу и Дорћола (30:0) у финалу Супер купа Србије за освајање првог пехара у историји клуба у овом такмичењу, а другог укупно након титуле из 2014. године, а затим су и у шампионату стартовали победом против Ташмајдан Тајгерса минулог викенда на домаћем терену разултатом 56:4, чиме су од старта шампионата заузели челну позицију. Партизан је са друге стране успео да савлада браниоца титуле, екипу Дорћола у дербију 1. кола резултатом 30:20. Дорћолци имају много проблема са повредама на почетку сезона, па из тог разлога бележе знатно више пораза него што се очекивало.

Ово ће бити 12. вечити дерби у рагбију 13, а Звезда за сада има минималну предност од 6:5 у победама. С обзиром да су оба тима забележила тријумфе на почетку такмичења и да ће ове сезоне заједно са Дорћолом водити велику борбу за освајање шампионске титуле, очекује се одличан меч у коме ће навијачи и љубитељи рагбија моћи да уживају. У осталим сусретима 2. кола састају се Дорћол – Раднички Ниш од 13 часова, док су Раднички из Нове Пазове и Ташмајдан Тајгерси заменили домаћинство, па ће се меч одиграти на стадиону ФК Раднички у Новој Пазови од 15 часова. Било би пожељно да црвено-беле у вечитом дербију на гостовању у Јајинцима подржи што више навијача, наравно, уколико буду у могућности.

                        ПАРТИЗАН – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА

               2. КОЛО ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ У РАГБИЈУ 13

                            НЕДЕЉА, 20. МАРТ 2016.

         ТЕРЕН ФК ХЕРОЈ ПОЛЕТ – ЈАЈИНЦИ, 12:00 ЧАСОВА

Повезане вести

2 comments

Танасије мар 20, 2016 at 18:29

Шта су урадили ови срећници?
Кад је игран овај дерби, пре четири пет сати или пре неколико месеци?
Кад ће извештај?

Reply
Neša M. мар 20, 2016 at 21:14

Победа на гостовању 30:20(12:8). Нису успели хокејаши, али су зато рагбисти још једном савладали Партизан.

Reply

Leave a Comment