Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Божовић: У Звезди нема времена за радовање

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Миодраг Божовић, захвалио се Спартаку на коректној игри у утакмици која је, одиста, прошла без грубих стартова и великог броја јавних опомена.

– Спартак је најпријатније изненанеђење другог дела првенства. Намучили су нас посебно у првом полувремену, у којем смо искористили најбољу шансу тек у 45. минуту. У другом делу утакмице смо трчали боље, али и зато што су се они уморили, имали су тешку утакмицу са Партизаном пре неколико дана и нису могли да нас испрате физички. Моја екипа је још једном показала да има најјачи индивидуални квалитет у Србији, и мислим да смо заслужено победили. Захваљујем се Спартаку на фер и коректној игри. Лепо је што је изједначен рекорд, али ја размишљам о следећој утакмици. У Звезди је све осим победе неуспех, и човек овде нема ни времена за радовање – рекао је после меча Божовић.

Звездин тренер се осврнуо и на учинак појединаца.

– Задовољан сам како је Ристић одиграо, постигао је и гол. Катаи је такође одиграо добро. Милош Стојановић је дете Црвене звезде, велики таленат, играо је на позајмици у Бежанији и показао је да можемо да се на њега ослонимо. Како првенство буде одмицало, даћемо шансу млађим играчима, ту је још момака који чекају шансу, као на пример Илић. Тренутно не знам када ће се опоравити Грујић и Павићевић – рекао је Гроф.

Повезане вести

2 comments

Rade Delija мар 20, 2016 at 16:56

Edson igra u grču spor je i zbog toga nekad ispadne iz igre.Neznam šta da mislim o njemu. Ajde da se strpimo još malo. Donald naprimer je nakon par treninga na prvoj utakmici pokazao da je klasa isto i Le Talek, o Plavšiću i Srniću da ne pričamo vrhunska klasa.Stojanović treba obavezno da dobije šansu mislim da će da bude odličan štoper.Trebaju mu samo utakmice.

Reply
Milos мар 20, 2016 at 14:00

Bolje da Stojanovic igra umesto Edsona.

Reply

Leave a Comment