Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ибањез: Виеира би требало да игра за Португал

На данашњој утакмици против Спартака, Луис Ибањез је био двоструки стрелац. Оба пута, био је више него конкретан са беле тачке.

– Срећан сам јер смо, заједно са нашим тренером, успели да изједначимо рекорд који је давно поставио тренер Славољуб Муслин. Надам се да ћемо победити и у Новом Пазару како бисмо престигли тај рекорд. Што се остатка сезоне тиче, чак и ако не успемо да победимо све утакмице, желим да не изгубимо ниједну. Свака екипа дође овде да се брани, издрже колико могу, а чим поведемо и чим се отворе, нама је лакше. Видели сте, одмах смо дали још три гола и све је било пуно боље – рекао је Ибањез.

Аргентинац је, што се голова тиче, стигао до бројке девет. Још један гол му фали да изједначи лични рекорд.

– Драго ми је због голова. Пенали и слободни ударци су начин да и ја постигнем гол. Али увек кажем да ми је драже да победимо, него да ја постигнем гол – скроман је Ибањез.

Занимљив детаљ догодио се у другом полувремену, када је Хуго Виеира наместио лопту и шутирао из слободног ударца.

– Зна се да слободне ударце изводимо или Катаи или ја, али Хуго ми је пријатељ и замолио ме је да он покуша. Није имао среће тада да постигне гол, али нема везе. Показао је и на овој утакмици да треба да добије позив за репрезентацију. Не разумем зашто га нису позвали да игра за Португал, али свакодневно му говорим да настави да тренира, још и више, и да ће позив морати да уследи – открио је Ибањез.

Повезане вести

Leave a Comment