Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ристић: Голови у право време

Чекао је Михаило Ристић своју прилику, дочекао је, и искористио на најбољи могући начин.

Млади везиста је успео да се упише у стрелце, постигне гол у важном тренутку и својој екипи умногоме олакша утакмицу.

– Тврда утакмица, како смо и очекивали. Спартак је екипа која није изгубила ниједну утакмицу овог пролећа, дошли су овде са намером да узму бодове. Мислим да смо одиграли паметно. У право време смо постигли први гол, после и други и ту је већ било све готово, после смо рутински завршили посао. После дуже времена сам био у првих 11. Било ми је мало незгодно на овој позицији да ухватим корак и темпо, али задовољан сам како је све то изгледало. Хватамо форму и идемо даље – рекао је Ристић.

Веома брзо, већ у уторак, 22. марта, игра се у Новом Пазару одложена утакмица 26. кола.

– Очекивања су иста као и увек. Увек идемо на три бода. Шта може да се деси, не знам, квалитетнија смо екипа, али морамо то показати на терену – јасан је Ристић.

Звездин фудбалер је добио и позив да наступа за младу репрезентацију Србије.

– После тог једног пада у каријери који сам имао, верујем да су сада дошли лепши дани. Поново се коцкице слажу, не могу рећи да нисам заслужио позив. Задовољан сам позивом, али сада је потребно да се покажем тамо. Све је то само почетак, највише од мене зависи колико ће трајати. Можда је ова утакмица против Андоре дошла у правом тренутку, да екипа добије на самопоуздању – сматра Ристић.

Повезане вести

1 comment

crvena zvezda мар 20, 2016 at 23:18

Najbolji igrač Crvene Zvezde..I ne znam zasto se stvara atmosvera da mora da se proda

Reply

Leave a Comment