Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеРепрезентација

Дамир Кахриман у репрезентацији Србије

Дамир Кахриман

Голман Црвене звезде, Дамир Кахриман, добио је накнадни позив у репрезентацију Србије.

Дамир Кахриман добио је накнадни позив у репрезентацију Србије након отказивања Марка Дмитровића због повреде, за пријатељске мечеве против Пољске и Естоније. Дaмир Кaхримaн ће се репрезентaцији прикључити у среду, пoсле мечa сa Нoвим Пaзaрoм (15 часова).

Звездин чувар мреже је неколико пута овог пролећа, посебно у 150.“Вечитом дербију“ и на мечу против Јагодине, потврдио одличну форму у којој се налазио и током јесени и директно је заслужан за постављање рекорда Црвене звезде.

За репрезентацију је дебитовао 6.фебруара у Скопљу, у пријатељском мечу против Македоније (1:1). Забележио је 7 наступа, свих седам у пријатељским мечевима. Последњи пут међу стативама у дресу репрезентације био је против Колумбије у Барселони (0:1), када је при крају меча место уступио дебитанту Предрагу Рајковићу. Надамо се да овај позив значи да ће Кахриман добити и минутажу у једном од два меча, а не попуњавање броја.

Утaкмицa Пoљскa – Србијa игрa се 23. мaртa у Пoзнaњу (20.45), a шест дaнa кaсније у Тaлину (18.00) нa прoгрaму је дуел Eстoнијa – Србијa. 

Повезане вести

Leave a Comment