Moja Crvena Zvezda
Најновије

Из другог угла: Јована Дамњановић

Још једна победа у низу.
Иако је екипа била доста уморна, зато што је шест играчица прве поставе у протеклом периоду имало обавезе како у омладинској тако и у А репрезентацији, ипак смо смогли снаге да пружимо још једну добру партију, а што је још битније да упишемо нова три бода. На данашњој утакмици, за нашу екипу дебитовала су и два нова јако добра и искусна играча Данка Подовац и Весна Смиљковић. С обзиром на то да су врхунски играчи није им било тешко да се уклопе у наш систем игре.
Нашег противника, екипу Н.Бечеја, познавали смо доста добро, тако да смо имали доста поштовања према њима.То је једна тврда екипа, која игра веома оштро и увек на ивици фаула, на контранапад и има пар добрих поједнинаца.
Ми смо у утакмицу ушле јако, са великом жељом да што пре постигнемо гол и тако себи олакшамо даљи ток утакмице. Од првог минута смо наметнули свој темпо игре са доста течних пасова, тако да смо у релативно кратком периоду из пар јако лепих, тимских акција постигли 4 гола. После тога, до полувремена мало смо спустили ритам игре и чували снагу за друго полувреме. У наставку, опет наша доминација у свим сегментима и још 4 гола у мрежи противника за још један тријумф. Од голова посебно бих истакла прелеп лоб ударац Мимице Павловић са 30-ак метара.
Једино што оставља жал је опет мали број навијача на трибинама. Такође,овим путем позвала би све људе који су у могућности да у уторак у 5 сати дођу на ,,Маракану“ и присуствују хуманитарној утакмици између ЖФК ,,Црвена Звезда“ и екипе филма ,,Монтевидео“ и помогну у акцији ,,Битка за бебе“.

Повезане вести

3 comments

Mare сеп 26, 2011 at 11:11

Devojke treba uvek da nastupaju kao predigra muškarcima. Tako će u startu imati mnogo više publike nego sada, a poseta će se povećavati kako se ljudi budu navikavali da uvek pre muškaraca igraju devojke svoju utakmicu. Bio sam da gledam utakmicu protiv Metalca koja se završila 14:0 i stvarno je bilo zanimljivo.

Reply
Стефана МЦЗ сеп 25, 2011 at 23:34

Јована, иди научи Калуђера како се дају голови, мајке ти!

Reply
nony10 сеп 27, 2011 at 21:03

i ja mislim da bi ga trebala učiti…:D

Reply

Leave a Comment