Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ред Стар шоп у Бијељини

Сјајна прилика за све који буду присуствовали пријатељској утакмици против Звијезде 09, да се опреме Звездиним званичним артиклима.

Фудбалери и стручни штаб Црвене звезде ће се у суботу, у преподневним часовима, запутити ка Станишићима, где ће обавити мини-припреме током првенствене паузе. Црвену звезду у недељу, 27. марта, очекује пријатељски сусрет на Градском стадиону против екипе Звијезде 09. На путовање ће кренути сви фудбалери који немају репрезентативних обавеза. На списку путника наћи ће се и Милош Цветковић, који се успешно опоравља од повреде, и он ће у Станишићима тренирати са екипом.

Овај сусрет већ је изазвао велико интересовање Бјељинаца, који ће имати прилику да у свом граду гледају Црвену звезду, али и набаве неко црвено-бело обележје. Наиме, пре, за време, и након утакмице, у близини Градског стадиона биће постављен и штанд Ред Стар шопа, на којем ће се продавати официјелни производи Црвене звезде.

Стекли су се сви услови да се предстојећег викенда у Станишићима одржи права фудбалска манифестација. Домаћин се потрудио да све протекне у најбољем реду, а највећи добитници свакако су навијачи Црвене звезде.

Повезане вести

Leave a Comment