Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатЖенски фудбалФудбал

ЖФК Црвена звезда – ЖФК Нови Бечеј 8:0

Терен: помоћни, иза јужне трибине стадиона Црвене звезде
Гледалаца: 200
Судија: Јелена Ристић (Врчин).
Стрелци: Дамјановић у 15., 20. и 88., Подовац у 27., Смиљковић у 28. и 63., Попов у 47. и Павловић у 66. минуту.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Петковић, Добросављевић (од 50. Бајалица), Теодосијевић (од 50. Дамњановић), Илић, Бобић (од 64. Шапоњић), Попов (од 88. Максимовић), Дамјановић, Ерац, Смиљковић (од 64. Милиновић), Подовац, Павловић.

Фудбалерке црвено-белих су наставиле победнички низ у шампионату Србије, забележивши на домаћем терену још једну убедљиву победу: Црвена звезда – Нови Бечеј 8:0 (4:0). Пред око 200 гледалаца на помоћном терену иза јужне трибине „Маракане”, истакла се хет-триком фантастична Јована Дамјановић, а у стрелце су се уписале и дебитанткиње које су стигле са Исланда, Весна Смиљковић и Данка Подовац. Ове две репрезентативке Србије су већ на премијери у црвено-белом дресу потврдиле да ће бити велика појачања за наш клуб у наставку првенства. Смиљковићева је дала два гола, Подовац један, али је чак четири пута била у улози асистента.

Иако је тренер Звездиног тима Дарко Стојановић пре меча изјавио да би због умора поједних играчица, пре свега репрезентативки, био задовољан и минималном победом, црвено-беле даме у копачкама су још једном заблистале и катастрофално поразиле гошће из Новог Бечеја. Најлепши тренутак на утакмици је виђен средином другог полувремена, када је Мимица Павловић, у стилу капитена фудбалске репрезентације Србије и првотимца миланског Интера Дејана Станковића, постигла еврогол, изванредним лоб ударцем с око четрдесетак метара.

Дакле, у шестом колу државног првенства, ЖФК Црвена звезда је забележила још једнну убедљиву победу и најавила борбу за титулу шампиона, иако ове сезоне дебитујемо у елитној конкуренцији.

Прибојавали смо се ове утакмице, највише због умора наших играчица, али смо доста добро одиграли и на крају заслужено убедљиво победили. Противничком тиму нисмо дозволили да нас током 90 минута игре ниједном угрози. Одличним партијама су се истакле и новајлије Весна Смиљковић и Данка Подовац, које су одмах показале да су велика појачања. Било је мношто лепих потеза, велелепних погодака и публика је могла да ужива у сјајној представи које су им приуштиле наше играчице, а Јована Дамјановић је потврдила да је у голгетерској форми –  рекао је Дарко Стојановић, тренер и директор ЖФК Црвена звезда.

Повезане вести

3 comments

Теша_Делија!!! сеп 26, 2011 at 13:24

Било би лепо кад би објавили неку табелу. После прошле утакмице сте написали да је Звезда друга на табели. Па колико тај први побеђује?

Reply
Didi сеп 25, 2011 at 21:54

Braaaavo! Cestitke! Postoji li mogucnost da se vidi taj evrogol gospodjice Pavlovic? Neki klipcic, ma koliko kratak bio? Ako je izvodljivo, obradujte nas 🙂

Reply
PERA BOR сеп 25, 2011 at 21:36

Mislim da su ove devojke iz Novog Beceja znajuci kako su neke ekipe prolazile sa nama na kraju utakmice bile prezdovoljne rezultatom.

Reply

Leave a Comment