Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Небојша Човић: Договор са Бартомеуом је позитиван по Црвену звезду!

Небојша Човић

Председник КК Црвена звезда Телеком, господин Небојша Човић, гостовао је на РТС у специјалном издању емисије „Око“, где је говорио Евролиги и актуелностима.

На питање о учествовању Црвене звезде у Евролиги наредне сезоне и договору са Ђордијем Бартомеуом, Небојша Човић је рекао да је договор позитиван по клуб, и да ће бити објављено званично када клуб буде спреман.

Шта смо се договорили са господином Бартомеуом сазнаћете када будемо спремни да то кажемо. Да ли је то 3 или 10 година или није, видећете. У сваком случају договор је позитиван по Црвену звезду.“

О игрању у АБА лиги наредне сезоне.

Црвена звезда је оснивач нове АБА лиге, јер смо открили малверазације у прошлом издању АБА лиге. Нисмо заговорници, нити желимо да изађемо из АБА лиге, а играћемо је и наредне сезоне уколико буде простора у календару, ако нам календар дозволи.“, и додао да умор није проблем јер клуб већ две сезоне игра по 85 утакмица у сезони, као и да „морамо да сазнамо и зашта се игра АБА лига наредне сезоне. Да ли првак иде у Евролигу, други, трећи и четврти у Еврокуп, то мроа да се зна.“.

О великој паузи и домаћој лиги, председник Небојша Човић је одговорио и на оптужбе из табора „Вечитог ривала“.

Црвена звезда је предлагала да КЛС почне одмах по завршетку регуларног дела АБА лиге, а да плеј-оф АБА лиге почне касније, и између осталих и Партизан је био против. Црвена звезда је гласала против група, Партизан за групе КЛС, а сада се буните. Ви у Партизану морате да усагласите ставове.“

Господин Мишко Ражнатовић је изјавио да КК Мега Лекс неће играти Евролигу, у случају освајања прстена АБА лиге јер клуб није још увек дорастао том такмичењу, као и да ће одустати и од играња у Еврокупу, у корист Партизана, највероватније. То значи да ће Црвена звезда сигурно играти Евролигу и наредне сезоне.

Повезане вести

2 comments

nele мар 29, 2016 at 14:32

Eto, a grobari su tako zdusno na Faceboku prigovarali Zvezdi i njenom ucestvovanju u Evroligi onda kada je Zvezdu senzacionalno porazila Cibona u cuvenom polufinalu ABA lige a sada kada ce crno-bela „gospoda“ najverovatnije za Zelenim stolom potpuno nezasluzeno na tacni dobiti ucesce u Evrokuputa ista “gospoda“ ce tada cutati kao k…. i nece se oglasavati na tu temu! CRNO-BELI LICEMERI!!!!

Reply
Boban мар 29, 2016 at 12:30

Na Hrvatskoj Arenisport je objavljeno da će Crvena Zvezda potpisati Ugovor na tri godine sa Evroligom!

Reply

Leave a Comment