Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Плавшић и Павићевић спремни за гостовање у Новом Саду

Креатор игре Црвене звезде Срђан Плавшић и искусни штопер Саво Павићевић биће на располагању тренеру Миодрагу Божовићу за гостовање против Војводине у Новом Саду након паузе у домаћем шампионату.

“Звездин Меси“ је после гостовања у Новом Пазару морао да мирује, али потврда да није у питању озбиљнија повреда добијена је на недавном гостовању у Бијељини, када је брзоноги фудбалер ушао у игру током утакмице против Звијезде 09.

– Нисам ни осетио да ми је неко стао на ногу. Десило се у борби за лопту, у финишу, за клуб историјске утакмице, почео сам да храмљем. Појавио се оток, али на срећу, снимак је показао да могу да тренирам после неколико дана паузе.

Због ударца који је добио у Новом Пазару, Плавшић је пропустио утакмице у младој репрезентацији Србије са Андором и Холандијом, али нема дилему да ће за Војводину бити потпуно фит.

– Очекујем да будем спреман до суботњег меча са Војводином – истакао је Плавшић у разговору за Спорт, а затим се осврнуо и на потеру за европским рекордом од 29 тријумфа у низу који је у власништву Бенфике.

– На први поглед делује немогуће, али тако је било из кола у коло, а ми смо продужавали бајку. Даћемо све од себе, то једино могу да обећам – закључио је талентовани фудбалер црвено-белих и љубимац навијача.

1ps

Сјајна вест је и да је Саво Павићевић у потпуности санирао повреду зглоба због које је пропустио првенствене сусрете против Спартака и Новог Пазара, али је попут Плавшића, такође ушао у игру на мечу у Бијељини. Остаје само дилема да ли ће Гроф указати шансу Звездиним узданицама од почетка утакмице, одморити их, или ће добити шансу да уђу у игру са клупе током дербија 28. кола у Новом Саду против чете Ненада Лалатовића.

Повезане вести

2 comments

patrik24354 мар 29, 2016 at 14:22

Jeste steta da se ne ubacuju mladi igraci i slazem se da treba da im se pruzi sansa,ali ipak bi trebalo da jurimo rekord,jer ce se ova prilika tesko ponoviti

Reply
dejo мар 29, 2016 at 13:54

Mislim da bi trebao da malo trener nase Crvene Zvezde Grof od prvog minuta ubaci puno vise iz Zvezdine skole njenu djecu na sledecoj utakmici ,ne mora se jurit toliko rekord ,hocemo da vidimo nasu Crvenu Zvezdu u LS ,zato bi sada trebao Grofe da ubacis sto vise Zvezdine djece u narednim mecevima ne jednom nego do kraja prvenstva Srbije

Reply

Leave a Comment