Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Грујић позива навијаче – Подржимо Џајића

Легенда Црвене звезде Драган Џајић је недавно уврштен у званичан избор УЕФА за најбољи тим европских првенстава свих времена.

То је огромно признање за српски фудбал уопште, а у акцију подршке трећој Звездиној звезди су се укључили и актуелни првотимци нашег клуба. Марко Грујић је искористио прилику да гласа за Џајића и наравно позове све навијаче да га подрже у овом избору који траје до 1. јуна.

Избор је врло једноставно направити. Када уђете на сајт прво одаберите формацију тима. Важно је напоменути да је Драган Џајић сврстан у везне играче иако је био крилни нападач, па у односу на то бирајте формацију. Када је одаберете можете да бирате играче по позицијама. Када одабрете играче по једној линији тима одмах вам се појављује опција да бирате следећу. По избору свих 11 играча биће вам понуђено да се региструјете ако желите да учествујете у наградној игри која подразумева да ће онај који буде имао све или највише погодака бити у конкуренцији за вредне награде. Уколико не желите да се региструјете довољно је да у десном горњем углу кликнете на опцију „прескочи“ и ваш тим ће бити послат.

Повезане вести

Leave a Comment