Moja Crvena Zvezda
Најновије

Резултати омладинске школе

ОМЛАДИНЦИ

ЗЕМУН 0
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0

Градски стадион Земун
Гледалаца: 100
Играч утакмице: Огњен Попадић

Огњен Попадић
Огњен Попадић
Црвено-бели омладинци су и овог викенда ремизирали, иако су имали много већи посед лопте и много више шутева на гол – нису имали среће да и погоде мрежу. Осим једне стопостотне шансе коју је домаћин промашио у финишу првог полувремена и пар контри, све време се играли на Земуновој половини терена. Друго полувреме је одиграно изузетно, али фалила је завршница, па се приметило одсуство Чикића и Ожеговића који нису играли због парних картона. У 75. минуту меча, са терена је удаљен тренер црвено-белих, Никола Радмановић, због наводног „прегласног“ протеста.

КАДЕТИ

ЗЕМУН 0
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 5

Градски стадион Земун
Гледалаца: 100
Играч утакмице: Немања Максимовић

Почетак меча одигран са задршком, али када су се наши кадети разиграли, мрежи домаћина није било спаса. Филип Јанковић можда није успео да постигне погодак, али је зато одлично асистирао својим саиграчима. Осим пар шанси на почетку првог полувремена, противник није успео чак ни да се приближи голу госта, захваљујући одличним штоперима који су увек били на месту. Црвено-бели кадети су рутински забележили још три бода и наставили доминацију.

ПИОНИРИ

ПАЛИЛУЛАЦ 0
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 9

Стадион ФК Палилулац
Гледалаца: 100

Повезане вести

5 comments

Bogi сеп 26, 2011 at 11:20

Strelci za pionire bili su Jovic (3) Ranglelov (2) Duronjic (2) Tufegdzic i Novakovic.Odlicna partija nasih momaka pogotovu u prvom poluvremenu.

Reply
Стефана МЦЗ сеп 26, 2011 at 12:52

Хвала ти пуно! Ја физички нисам могла да стигнем из Земуна на њихову утакмицу, јер су играли у 1 на Палилули, а кадети су почели тек у пола 1, па зато нисам написала дужи извештај…

Reply
Bogi сеп 26, 2011 at 13:16

Tesko da si mogla uopste da stignes :),ovaj Palilulac je iz Nisa.U Nisu se igrala ova utakmica.Ako hoces ja ti mogu slati izvestaje sa utakmica ove selekcije.

Reply
Стефана МЦЗ сеп 26, 2011 at 13:55

Хахахаха, колико сам информисана, не верујем… Ја сам повезала онако општину Палилула са именом клуба и нисам ни питала одакле су : )

Reply
Bogi сеп 26, 2011 at 14:58

Mala ispravka Puric je da gol umesto Duronjic (2).Potpuno sam prevideo Purketov gol iz slobodnjaka.

Leave a Comment