Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Симанић: Остварио сам сан!

Симанић Бориша

Бориша Симанић кошаркаш Црвене звезде Телеком, у понедељак се обавезао на четворогодишњу верност са клубом са Малог Калемегдана.

Одмах по повратку из Манхајма, где је бранио боје репрезентације Србије, Симанић је у понедељак у преподневним часовима потписао четворогодишњи уговор са црвено-белима. И као велики Звездаш, није крио узбуђење због тог догађаја.

Остварио сам свој дечачки сан, Ово је велика част за мене и хвала Црвеној звезди која је показала да верује у мене. Да верујем и ја у мој клуб, показао сам потписивањем четворогодишњег уговора. Трудићу се да напредујем, и велико хвала свима у Црвеној звезди, у којој сам већ три сезоне: Свим тренерима који свакодневно раде са мном, председнику Небојши Човићу, директору Давору Ристовићу, мојим саиграчима, навијачима који ми стално пружају подршку. Моје је да се окренем напорном раду и да свакодневно, корак по корак, оправдавам овакво поверење“ рекао је по потписивању уговора млади репрезентативац Србије и од понедељка и члан сениорског састава КК Црвена звезда Телеком са четворогодишњим уговором, Бориша Симанић.

Повезане вести

2 comments

dejo апр 4, 2016 at 21:18

Srecno! Mislim da ces biti veliki igrac i mnogo postici u karijeri.

Reply
Nale Nacionale апр 4, 2016 at 15:06

Sa srećom momčino naša…do titule prvaka Evrope…Delije Sarajevo do groba!!! 😉

Reply

Leave a Comment