Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Еурохупс: Звездини навијачи воде у анкети за најбоље у Европи

На сајту специјализованог кошаркашког портала Еурохупс у току је гласање за најбоље навијаче на Старом континенту, где присталице Црвене звезде за сада имају солидну залиху гласова у односу на најближе пратиоце.

Навијачи Црвене звезде тренутно имају 33 одсто гласова, 9,867 укупно према последњем прегледу обављеном у току минуле ноћи. Иза су навијачи Партизана са 24 одсто гласова (7,112), док су остали клубови поприлично заостали. Трећепласирани Галатасарај има 14 одсто гласова (4,106), а затим следе Панатинаикос са 12 одсто (3,522), Олимпијакос са осам одсто (2,333), Фенербахче са пет одсто (1,493), Каршијака са три одсто (990), док су Макаби са укупно 35 гласова, Жалгирис са 29 и Лаборал Кућа са 23 гласа на нивоу статистичке грешке.

Критеријуми по којима су ових десет клубова уврштени у анкету су чувена атмосфера на утакмицама у њиховим великим и лепим дворанама и учешће у Евролиги током последњих година, наравно, најбитније од свега су ватрени навијачи и ужарена атмосфера на њиховим утакмицама.

Ево прилике да додатно поправимо биланс и гласамо за навијаче Црвене звезде, али и братског Олимпијакоса, на тај начин допринесемо још једној победи црвено-белих и не дозволимо Гробарима да се шепуре у својој омиљеној дисциплини званој тастатура, такође потучемо и мрске “Зелене зечеве“ из Атине и присталице Фенербахчеа.

Гласање се може обавити на sledećem linku. У овој анкети има много више смисла гласати него на правим изборима, где се унапред зна за лажи и обмане које касније по обичају добију потврду.

Повезане вести

Leave a Comment