Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Дангубић: Остајем!

Дангубић

Немања Дангубић најавио останак и следеће сезоне.

КК Црвена звезда је на правом путу да постигне још боље резултате него прошле сезоне, када је величанствена сезонa прослављена освајањем трипле круне на Малом Калемегдану. Црвено-бели су обезбедили пласман у Топ8 Евролиге, играју финале АБА лиге, а клуб већ размишља о следећој сезони.

Поред интересовања Макабија за Квинсија Милера и Маикса Цирбеса, Немања Дангубић је у разговору за Радио „С“ потврдио да ће остати и следеће сезоне у црвено-белом, уз осмех – „Остајем„.

О Топ8 Евролиге, Дангубић је рекао да је осећај феноменалан.

Осећај је феноменалан, много смо срећни, знамо колико нам је било тешко на почетку сезоне, задовољни смо и ту нећемо стати. Даћемо све од себе да направимо још један корак, а видећемо врло брзо ко ће бити противник.“

Разговор је био забавног карактера, па је популарни Данга препричавао и анегдоте са прославе рођења сина Стефана Јовића, који се родио на вече када је Црвена звезда прославила пласман у Топ8.

Немања Дангубић је 2014.године дошао у Црвену звезду из Мега Лекса, тада Мега Визуре. Потписао је трогодишњи уговор, а ускоро очекујемо и продужетак сарадње, са пиком Сан Антонио Спарса и репрезентативцем Србије.

Повезане вести

Leave a Comment