Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Драган Џајић угостио француски „L’Equipe“

Стадион „Рајко Митић“ и Драган Џајић, у четвртак, 7. априла, имали су интересантну посету.

Наиме, новинари престижног француског спортског магазина „Екипа“, допутовали су у Београд како би разговарали са почасним председником ФК Црвена звезда, Драганом Џајићем.

Разлог посете била је номинација треће Звeздине звезде за тим европских првенстава, у гласању које је на свом званичном сајту покренула УЕФА.

– Пред свако велико такмичење правимо серију опширних интервјуа са великим фудбалерима, а господин Џајић то свакако јесте. Такође, у избору је за најбољи тим европских првенстава свих времена и то нам је био додатни мотив да допутујемо у Београд. Драган Џајић има много поштовалаца у Француској где је играо и сигуран сам да ће много навијача гласати за њега широм Европе, а не само у Србији – рекао је Албан Траке, новинар француског магазина.

За Драгана Џајића можете гласати на сајту Уефа. Важно је напоменути да је Драган Џајић сврстан у везне играче иако је био крилни нападач, па у односу на то бирајте формацију. Када је одаберете можете да бирате играче по позицијама. Када одабрете играче по једној линији тима одмах вам се појављује опција да бирате следећу. По избору свих 11 играча биће вам понуђено да се региструјете ако желите да учествујете у наградној игри која подразумева да ће онај који буде имао све или највише погодака бити у конкуренцији за вредне награде. Уколико не желите да се региструјете довољно је да у десном горњем углу кликнете на опцију „прескочи“ и ваш тим ће бити послат.

Повезане вести

Leave a Comment