Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Кобиљски: Нисмо изненађени њиховом добром игром, али смо на крају дотерали брод у луку

Одбојкаши Црвене звезде повели су против Партизана са 1-0 у полуфиналној серији плеј-офа, а тренер шампиона Србије Драган Кобиљски није био изненађен бољим почетком црно-белих који су добили први сет.

– Ово је за нас велика победа и морам да кажем да нас екипа Партизана својом добром игром уопште није изненадила. Ми смо то очекивали, знали, припремали смо се и ето да тако кажем били смо упорни кад смо се “љуљали“ и дотерали на крају брод у луку како је то нама одговарало.

Друга утакмица на програму је већ првог дана предстојећег викенда, а пошто су црвено-бели ове сезоне навикли да побеђују максималним резултатом мораће да обрате пажњу на грешке које су правили на почетку првог полуфиналног сусрета против вечитог ривала.

– Наравно, имамо много ствари да поправимо. Немамо много времена, али радићемо на томе, погледаћемо, анализираћемо, па ћемо још спремнији пробати да дочекамо меч у суботу.

Звездин стратег је убеђен да се ривал неће тако лако предати и екипа је спремна за њихов жесток отпор.

– Сигуран сам да ће Партизан добро да игра против Црвене звезде. У то уопште не сумњам и ми смо спремни на то – закључио је Драган Кобиљски.

Повезане вести

Leave a Comment