Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Белодедић није одушевљен Гамановим квалитетима, Алибек му запао за око

Након што се у медијима појавила информација да је Звездан Терзић био на утакмици румунског шампионата Астра – Пандури, како би на делу видео дефанзивца и капитена домаћих Валерику Гамана, који се помиње као потенцијално појачање Звезде у летњем прелазном року, огласио се и легендарни дефанзивац црвено-белих Миодраг Белодедић.

Својевремено један од најбољих одбрамбених играча на свету, шампион Европе и света са црвено-белима, по сазнању да је 27-годишњи повремени репрезентативац Румуније у Звездином фокусу мишљења је да Гаман није право решење за Звездину последњу линију, што је у разговору за Информер и потврдио, преносе Вечерње новости.

– Требало би добро размислити о томе да ли је Валерика Гаман појачање за Звезду. Истина, његов клуб је лидер првенства, а он је играо и за репрезентацију, али колико видим у последње време га нису позивали у национални тим. Ипак, мислим да он није неки играч. Бар не толико добар да би донео Звезди превагу у Европи. Његова Астра је играла у Лиги Европе, па Гаман готово ништа није показао.

Белодедић је одличан познавалац румунског фудбала и приметио је једног другог фудбалера, Дениса Алибека, нападача који се раније помињао као могуће појачање Партизана.

– Алибек је и за српске и за румунске клубове стварно класа, само много кошта. Као клинац је био у Интеру, има одличну леву ногу и веома је јак. Ипак, нема искуства, а често није фокусиран на фудбал – истакао је Белодедић.

Очигледно је да су Звездини челници лоцирали проблем на штоперским позицијама и настоје да га реше до лета и почетка квалификација за Лигу шампиона. Видећемо да ли ће их Белодедићево мишљење о Гаману окренути неком другом решењу.

Повезане вести

2 comments

NESO апр 11, 2016 at 18:19

BELO DEDICU TI SI LENGENDA ZVEZDA TEBIJE NAJ LESNIJE DA NADZES I PREPORUCUJES NEKOK MLADOK KVALITETNOK IGRACA TI SI TRENER TAMU TVOJ REC MORA DA PRODZE I CENI SE U RUMUNIJU SVAKI IGRAC TEBE BITE POSLUSAO KADA BI GA PREPORUCIJO ZVEZDI DA POTPISE UGOVOR I TO DOBAR I MLADI IGRAC HVALA LEGENDO MOJ PRIMER DAVAM KAZEM JA SAM SVE VREME UBEDZIVAO GOLMANA SASHA ILICA A TVRDIM DAJE BIJO VELIKI ZVEZDAS A I PRIATEL MOJ KUCNI ALI NA KRAJU JAVIJOSE STANOJKOVIC I POTPISAO ZA PARTIZAN A BIJO JE OKORELI ZVEZDAS A BRANIJO ZA VARDAR U SKOPLE I SAD JE POMOSNI TRENER GOLMANA U VARDARU

Reply
NESO апр 9, 2016 at 11:21

BELO DEDICU KAD SI PRAVI ZVEZDAS STA NE PREPORUCUJES NEKOK DOBROK IGRACA DA DODZE U ZVEZDU I DA STREDIS POSAO SA NIM JERBO TVOJA REC PROLAZI U RUMUNIJU POZDRAV

Reply

Leave a Comment