Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звездина деца славила у Бугарској! Пораз омладинаца у Крушевцу, три победе

Петорка у кадетској репрезентацији

Омладинци Црвене звезде поражени су у Крушевцу, док су победе забележили кадети, млађи кадети и пионири. Звездина деца, 2007.годиште, суверено освојила турнир у Бугарској.

Омладинци (1997/98)

Нови кикс црвено-белих омладинаца, други пораз за чету Небојше Стаменковића овог пролећа. Звезда је поражена у Крушевцу, Напредак је био успешнији и однео победу – 2:1. Партизан, ОФК Београд и Војводина су искористили кикс, забележили победе и приближили се на табели, на чијем челу је Црвена звезда. У наредном колу, Звезда игра против Војводине, у Новом Саду.

22.коло, Омладинска лига Србије

Напредак – Црвена звезда 2:1 (Цветковић)

oml_tabela

Кадети (1999)

За „равне части“ у Крушевцу, побринули су се кадети. Жељко Гаврић и Немања Вукмановић су са два брза гола, у 11. и 14.минуту, решили питање победника и наставили своју голгетерску серију овог пролећа. Након преласка Јовељића и Илића у омладински погон, гаврић и Вукмановић, уз Шикањића су главна голгетерска снага генерације коју предводи Огњен Короман. Ипак, кадети ОФК Београда су далеко одмакли, четири бода мање и три утакмице више. У наредном колу, заједно са омладинцима, кадети путују за Нови Сад, на двобој са Војводином.

21.коло, Кадетска лига Србије

Напредак – Црвена звезда 0:2 (Гаврић, Вукмановић)

kad_tabela

Млађи кадети (2000)

Генерација која пуно обећава, од којих је неколицина већ у кадетском узрасту (Шикањић, Босић, Гаврић…) и спрема се за оно што их очекује од септембра, наставља да ређа победе. Најбоља генерација Београда савладала је Вождовац и уписала нову, седамнаесту победу. Наредног викенда Звездина деца гостују Локомотиви, прилика за младог Луку Павловића да настави голегетерски низ.

21.коло, Лига млађих кадета Београда, група А

Црвена звезда – Вождовац 2:0 (Којић, Костић)

Табела непотпуна, Доминус иступио из такмичења
Табела непотпуна, Доминус иступио из такмичења
  • Табела је непотпуна, нису урачунати резултати последњег одиграног кола. Екипа Доминус је иступила из такмичења.

Пионири (2001)

Убедљиву победу забележили су и пионири. Након ремија у „Вечитом дербију“ протеклог викенда, Звездини пионири су се вратили на победнички колосек тријумфом на Кошутњаку. Лидерска позиција, са три бода али и две утакмице више од Партизана. Партизан против ОФК Београда сутра игра свој меч, а црвено.бели пионири у наредном колу гостyју на Карабурми.

14.коло, Прва лига пионира Београда

ФК ФСФВ – Црвена звезда 2:7 (Бурмаз 3, Јочић, Стојановић, Купусовић, Ђорђевић)

pio_tabela

Млађи пионири (2002)

Неочекиван пораз забележила је најмлађа такмичарска генерација Црвене звезде. Млађи пионири поражени су од Земуна. У наредном колу, прилика за повратак на пут победе, против Вождовца.

14.коло, Лига млађих пионира Београда, група А

Земун – Црвена звезда 1:0

Табела непотпуна, Доминус иступио из такмичења
Табела непотпуна, Доминус иступио из такмичења
  • Табела је непотпуна, нису урачунати резултати последњег одиграног кола. Екипа Доминус је иступила из такмичења.

Предпетлићи (2007)

Најмлађи полазници Омладинске школе, црвено-бела база, освојили су међународни турнир у Банском, Бугарска, „Банско Евима Куп“. Страхиња Стојковић је био најбољи стрелац, док је Стефан Пролић изабран за најбољег голмана. На турниру који је осмишљен само за најмлађе (од 2004.годишта), поред Црвене звезде учествовали су и школа фудбала „Атаканте“ из Београда, школа фудбала „Академија Вембли“ из Црне Горе, Јантра Габрово, Орлета Пазарџик и Бригада Димитовград из Бугарске. Резултате наше деце погледајте у наставку.

Турнир се играо на мини теренима по међународним правилима ФИФА за најмлађе категорије: терен димензија 30х50, голови 2х3, 6 играча+голман, 2х20 минута са 5 минута одмора између и лопта величина 4.

7.април

Црвена звезда – Бригада Димитровград 14:0

Црвена звезда – Атаканте Београд 14:0

8.април

Црвена звезда . Орлета Пазарџик 7:0

9.април

Црвена звезда . Академија Вембли 3:0

10.април

Црвена звезда – Јантра Габрово 6:0

победе Звездине деце, Банско
Foto: evimafootball.com/BanskoEvima

Повезане вести

Leave a Comment