Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Најава: Полуфинална серија се сели у „Визуру“

Одбојкаши Црвене звезде победили су „вечитог ривала“ у првом мечу полуфиналне серије, али су црно-бели узвратили у другом мечу, и тиме поравнали резултат. Трећи меч ће победнику донети „меч лопту“ за финале, што само по себи говори о значају ове утакмице.

Црвено-бели нису добро започели ни први меч, али су се касније консолидовали, значајно смањили грешке, и преокренули резултат у своју корист. За разлику од тог меча, у другој утакмици, наши одбојкаши нису успели да дођу до своје игре. Несвојствено њима, велики број грешака су правили у тренуцима када се ломио резултат, што је противник знао да искористи, и заслужено тријумфује. Очигледно је да пауза у шампионату није пријала нашој екипи, али нема времена за губљење, потребно је извући поуке из претходних мечева и спремити се за нова искушења. У бољу игру не сумња Душан Стојсављевић, примач нашег тима, који је да о изјаву за званични сајт нашег одбојкашког клуба пред трећи меч полуфинала:

odb_cz-par

„Екипа Партизана је одиграла одлично други меч који смо играли на нашем терену. У трећем и четвртом сету смо имали контролу над игром, али смо направили неке грешке које су нас скупо коштале, па смо на крају изгубили. Очекујем да у наредним мечевима играмо много боље, да надоградимо нашу игру како би дошли до коначне победе. Надам се доброј игри Црвене звезде, да ћемо дати све од себе, да будемо сконцентрисани и да не правимо грешке због којих смо изгубили претходну утакмицу“, додавши:

„Знали смо да ће полуфинална серија против Партизана бити тешка. Нисмо играли скоро три недеље, добро смо тренирали, али је та пауза од утакмица оставила трага. Свакој серији дође крај. Овај пораз је можда дошао и у право време, ипак је тек 1:1, а полуфинална серија се игра на три победе. Верујем у своје саиграче и да ћемо у наредним утакмицама показати шта и колико можемо и очекујем да ћемо доћи до резултата за који се боримо“.

Позивамо све навијаче да у уторак буду на Новом Београду, и помогну нашем тиму да дође на корак од пласмана у финале. Наравно, сутрашњи меч ништа не решава, али ће победник бити у значајној предности, пре свега психолошкој.

Идемо до нове победе!

Трећи меч полуфинала плеј-офа Wiener Städtische Суперлиге Србије:

Партизан – Црвена звезда,

Дворана: СЦ „Визура“, уторак, 12. 04. 2016. године, 19h

Повезане вести

Leave a Comment