Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звездини клинци победници турнира у Бугарској

Навикли смо да млађе категорије Црвене звезде достојанствено и поносно представљају Црвену звезду на бројним међународним турнирима. Неретко се дешава да дечаци из нашег клуба надиграју вршњаке из бројних европских, богатих клубова, о чему сведочи и ризница трофеја која украшава витрине Омладинске школе.

Нове лепе вести стижу нам из Бугарске. Наиме, генерација Звездине деце рођена 2007. године учествовала је на великом међународном турниру који је већ годинама под покровитељством ФИФА и УЕФА. Тренер Александар Андрић предводио је Звездине дечаке до новог великог успеха. Црвена звезда је освојила прво место, и то веома убедљиво – уз гол разлику 50:0! За најбољег играча турнира проглашен је Константин Пантић, а из редова Црвене звезде дошли су и најбољи стрелац турнира (Страхиња Стојковић), односно најбопљи голман (Стефан Пролић).

Након завршетка турнира, организатор је због одличне игре и доминације ФК Црвена звезда организовао пријатељски меч у којем су се састали Звездина селекција и репрезентација турнира, и то дечаци рођени 2006. године. Најбоља екипа ове генерације била је Стеауа. И поред тога што је селекција Црвене звезде годину дана млађа, успела је да направи још један подвиг и победи са чак 7:0!

Организатор турнира господин Манолов, иначе легенда бугарског фудбала, изјавио је да је селекција 2007 нашег клуба модел једне успешне селекције и водич не само за учеснике турнира, већ и шире.

У стручном штабу су, поред тренера Александра Андрића, били и представници клуба: Мирољуб Јовановић, Константин Ђурић и физиотерапеут Игор Ковачић.

Повезане вести

Leave a Comment