Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Саопштење КК Црвена звезда Телеком

Саопштење КК Црвена звезда Телеком поводом предлога уговора Евролиге, о учешћу клубова из Србије и региона у такмичењима у организацији ЕЛ.

Сходно одлукама са Скупштине АБА лиге јтд одржане у Загребу 20. марта 2016.године, на коме су клубови учесници регионалног такмичења гласањем 11-1, изгласали поверење концепту и такмичењима у организацији Евролиге, КК Црвена звезда Телеком захтева да се уговор са Евролигом, потпише што пре.

КК Црвена звезда Телеком залагао се свим својим ресурсима, у оно што је веровао да је најбољи интерес српске кошарке, али и кошарке у региону,а то је да АБА лига добије уговор са ЕЛ, који гарантује клубовима у региону 4 места (1+3) у такмичењима у организацији Евролиге, и то на 4 сезоне.

Тај уговор од првобитног предлога и идеје, по којој би трајао једну сезону, у финалној верзији, сада садржи предлог, по коме би клубовима АБА лиге била гарантована 4 места (једно у Евролиги са 16 клубова, и 3 у Еврокупу са 24 клуба) за 4 сезоне, почев од такмичарске 2016-2017.

КК Црвена звезда Телеком сматра да је предлог уговора Евролиге, у најбољем интересу кошарке у Србији и региону.

КК Црвена звезда Телеком

Повезане вести

1 comment

dejo апр 14, 2016 at 15:49

http://redstarbelgrade.info/kosarka/vesti-kosarka/9373-kako-su-sudije-unistile-zvezdu-cska.html ,ne samo ovo nego Teodosic je odigrao kao za krst protiv naseg KK Crvena Zvezda ,moja pruka svim igracima naseg KK Crvena Zvezda je da biju sto jace je moguce Teodosica sve do kraja utakmice u Moskvi protiv CSKA a tako da igraju i na ostalim igracima da im oka ne daju da otvore ,samo napred kosarkasi nase Crvene Zvezde nocas

Reply

Leave a Comment