Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Кобиљски: Били смо борбенији, али ништа ни близу није завршено

У маниру великих шампиона, какви несумњиво и јесу, црвено-бели одбојкаши узвратили су екипи Партизана на њиховом терену максималним тријумфом од 3:0, реванширали се за пораз у другој утакмици и повели са 2-1 у победама у полуфиналној серији плеј-офа.

Тренер Звезде Драган Кобиљски задовољан је развојем ситуације, али је и даље опрезан што се тиче коначног тријумфа у серији, имајући у виду колико су црно-бели неугодан противник.

– Ми смо овог пута били много борбенији и сконцентрисанији на наше задатке, али екипа Партизана заиста добро игра и ми смо потпуно свесни да овом победом ништа ни близу није завршено, нити имамо било какву предност. Морамо да уђемо у следећу утакмицу као да је 0:0, ако желимо да направимо резултат који нама одговара.

Звездин стратег очекује велики отпор ривала и у четвртом сусрету који је на програму у петак од 18 часова.

– Чека нас јако тешка утакмица и сигуран сам да ће екипа Партизана играти боље него у трећем мечу. Зато морамо да анализирамо ову утакмицу и да на то спремимо одговарајући одговор.

1stoj

Примач сервиса браниоца титуле, Душан Стојсављевић, био је на висини задатка. Нанизао је 10 поена, највише у плеј-офу ове сезоне и дао велики допринос победи Звезде којом је стигла до меч лопте у полуфиналној серији.

– Тешка утакмица, изгубили смо брејк на свом терену. Морали смо да вратимо брејк овде. На Бањици су нам се десиле неке грешке због којих смо изгубили трећи и четврти сет, иако смо водили све време, али те грешке смо гледали овде да исправимо, играмо своју игру и да резултат дође на крају, као што је и дошао. Пресрећан сам, наравно, није крај, 2:1 је, опет гостујемо, тако да и следећу утакмицу морамо да дамо све од себе да би победили – истакао је 26-годишњи одбојкаш.

Повезане вести

Leave a Comment