Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Мигел Витор далеко од Звезде, али и заинтересован за долазак

Претходних дана се појавио нови кандидат као потенцијално појачање на штоперској позицији за летњи прелазни рок, али нове информације указују да фудбалер грчког ПАОК-а Мигел Витор ипак није ни близу Звезди.

Звездан Терзић је уживо посматрао утакмицу ПАОК – Левадијакос (2:0) претходног викенда како би се уверио у квалитете 27-годишњег дефанзивца који је у надокнади времена добио једини жути картон у екипи. Португалац је оставио повољан утисак, али изгледа да ће Звезда тешко до њега прва стићи поред знатно богатијих клубова са истока.

Менаџер Срђан Јеремић је у изјави за Спорт детаљније објаснио ситуацију око Мигела Витора.

– У контакту сам са људима и агенцијом која га заступа. И Уго Виеира је њихов клијент. Летос смо заједно завршили посао око довођења португалског нападача у Звезду. Витор је тренутно далеко од Маракане, мада, сам играч је заинтересован. Њега жели неколико клубова, постоји и озбиљна понуда из Русије.

Португалац је пре доласка у Грчку био члан Бенфике, Авеша и Лестер ситија. Био је репрезентативац Португала за узраст до 19 и 21 године. Ово му је већ трећа сезона у ПАОК-у. Ове сезоне је у грчкој Супер лиги на 23 утакмице постигао два поготка, зарадио четири жута и један црвени картон. Оставио је одличан утисак, па је пред Звездом захтеван задатак у виду његовог довођења. Предност је што је фудбалер заинтересован за долазак у Београд. Звездин адут су квалификације за Лигу шампиона, али и Уго Виеира, који му може пренети своје сјајне утиске о клубу, па то можда на крају буде јаче од издашнијих понуда осталих клубова.

Повезане вести

Leave a Comment