Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Најава: Звездина „меч лопта“

Одбојкаши Црвене звезде реванширали су се Партизану за пораз у другој утакмици, и повели са 2:1 у полуфиналној серији, па би новим „брејком“ могли да обезбеде пролаз у финале.

За разлику од прва два меча, црвено-бели су у трећем потпуно контролисали меч. У првој утакмици, наша екипа се опоравила после лошег старта, у другој утакмици јој то није пошло за руком, да би у трећем мечу ствари дошле на своје место. Гмитровић је од почетка заиграо, што је представљало изненађење за црно-беле, који нису имали адекватно решење за њега, а расположен за игру био је и Немања Јаковљевић. Овај двојац је предводио нашу екипу до „меч лопте“, коју би сада требало искористити. Наравно, то неће бити лако, као што није било ни у једној утакмици ове серије, а своје виђење предстојећег меча за званични сајт нашег одбојкашког клуба дао је Предраг Јевтић, либеро нашег тима:

„Наредна утакмица неће бити нимало лака, баш као што нису биле ни претходне три. Штавише, очекујем да ће нам бити још теже. Међутим, сматрам да уколико будемо играли као у трећем мечу, без великих грешака и максимално сконцентрисани, можемо да очекујемо победу. Дефинитивно нам није пријала пауза од двадесетак дана која је претходила полуфиналној серији. Мало смо изгубили ритам који смо имали до тада. Ипак, полако се враћамо у победнички колосек и очекујем све боље игре и резултате“.

Меч је на програму у петак, а домаћин је поново Партизан. Подршка црвено-белима и даље је далеко од задовољавајуће, а сада би био добар тренутак да се то промени, и помогне нашем тиму да се још једном   нађе у борби за трофеј.

Идемо до нове победе!

Четврти меч полуфинала плеј-офа Wiener Städtische Суперлиге Србије:

Партизан – Црвена звезда,

Дворана: СЦ „Визура“, петак, 15. 04. 2016. године, 18h

Повезане вести

1 comment

Milenko CZV апр 15, 2016 at 20:38

Nažalost poraz u odbojci i rukometu od glodara,nesrećan poraz u košarci od Cska,valjda će od sutra i fudbala krenuti na bolje. Napred Zvezda!

Reply

Leave a Comment