Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Ватерполисти стартују у плеј-офу против Наиса

ватерполисти против Наиса

Ватерполисти Црвене звезде стартују у плеј-офу првенства Србије првом утакмицом четвртфинала против Наиса (Ташмајдан, 18:45).

Дуга пауза је иза црвено-белих ватерполиста. Практично пуна два месеца без такмичарске утакмице, од победе у дербију над Партизаном. Црвено-бели су то време искористили за спаринг утакмице, како би се што боље припремили за најбитније утакмице турбулентне сезоне.

У походу на повратак титуле на Маракану, први корак је Наис. Нишлије су за претходна два месеца играли утакмице А2 Триглав Регионалне лиге, а затим и бараж за пласман од 5. до 8.места пред плеј-оф у Шапцу, где су забележили сва три пораза.

Оно што је најбитније јесте да су сви играчи здрави и на располагању тренеру Ристи Маљковићу. Наис ће у Београд доћи без три стандардна играча.

Четвртфинална серија се игра на две победе. Први меч је на програму данас од 18:45 на Ташмајдану, док је реванш заказан за среду, 20.април, од 20 часова на базену „Чаир“. Ако буде потребе за мајсторицом, играће се и 23.априла, на Ташмајдану. Полуфинална серија почиње 4.маја, игра се на две победе, а победник меча Црвена звезда – Наис играће са бољим из дуела Шабац – Војводина.

Четвртфинале плеј-офа првенства Србије у ватерполу, први меч

Црвена звезда – Наис, 16.април 18:45, Ташмајдан.

Повезане вести

Leave a Comment