Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Кахриман – Жао ми је што нисмо победили

И то је фудбал. Да је покренута анкета са питањем који Звездин фудбалер је обележио ово пролеће, вероватно би један од водећих фудбалера био Дамир Кахриман, голман Црвене звезде.

Кахриман је у претходна два месеца често био јунак утакмица, и у више наврата је спашавао одбрану Црвене звезде. Данас, ипак, сигурно нема никога коме је теже него њему.

– Мислим да је била добра утакмица са наше стране, и жао ми је што је нисмо раније отворили голом. Мислим да бисмо онда постигли још неки гол. Наша је игра је била на високом нивоу. Сва остала дешавања знате, ето, то је фудбал – рекао је Кахриман, алудирајући на примљен гол Црвене звезде, али је потом и појаснио:

– Не могу да кажем да је био у питању пад концентрације. Једноставно, хтео сам да „оборим“ лопту јер је ударац био јак, јер је  лопта брзо прошла поред много играча. Желео сам да је „оборим“, и у томе, нажалост, нисам успео. Шта да радим, жао ми је због те ситуације, али идемо даље. После меча су ми сви играчи пружили велику подршку, и много им хвала на томе, пуно ми значи – рекао је Звездин чувар мреже.

Повезане вести

5 comments

Rade Delija апр 17, 2016 at 07:25

Greške se svakom dešavaju.Svaka tebi čast na dosadašnjim i sasvim sigurno i na budućim odbranama. Puna podrška za našeg golmana Damira Kahrimana.

Reply
jajajjajajaja апр 16, 2016 at 23:55

a zato neko skoro milionce uzo na x mozda zbog toga i glup go primio 🙂 ne ja naravno vido

Reply
darko šućurović апр 16, 2016 at 23:12

E,moj nesrečniče što Kahrimana nazivaš smradom.Taj čovek nas je mnogo puta spasao poraza.Seti se Dike Stojanovića kakav je gol primio u revanšu protiv Bajerna 91.godine,a onda je odbranio penal u Bariju.Zato bolje ćuti.Pravi navijači znaju da su greške sastavni deo igre,a tebi i tebi sličnima ne bi valjao ni Manul Nojer kada bi ne daj bože kiksnuo.Damire ljudino,ne dozvoli da te ova greška poremeti,glavu gore i napred u nove pobede i titule.

Reply
ivan апр 16, 2016 at 23:10

Desava se. Hvala ti majstore na odbranama u 150 derbiju,i na celoj polusezoni.imas podrsku.

Reply
РУК апр 16, 2016 at 22:55

Смраду један!!!

Reply

Leave a Comment