Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Црвено-бели ватерполисти убедљиви против Наиса за 1:0

ватерполисти против Наиса

Ватерполисти Црвене звезде убедљиво су савладали Наис – 22:5 (6:2, 6:1, 6:1, 4:1), у првом мечу четвртфинала плеј-офа првенства Србије на Ташмајдану. Црвено-бели су повели 1:0 у серији, а најефикаснији је био Иван Рацков са 7 голова.

Црвено-бели су од самог старта наметнули јак темпо и до полувремена решили питање победника. Период без такмичарских утакмица није био видљив на изабраницима Риста Маљковића, па су у другом полувремену наставили у истом ритму и остварили најубедљивију победу у сезони и у протекле две године. Нису црвено-бели оставили простор било каквом утиску осим суверене победе и тако повели 1:0 у четвртфиналној серији плеј-офа.

Најефикаснији је био Рацков са 7 голова, а у листу стрелаца су се уписали сви играчи, осим Кљајевића и Танкосића. Реванш је на програму у среду, 20.aприла од 20 часова, на базену СЦ „Чаир“.

У полуфиналу победник дуела Црвена звезда – Наис играће против бољег из двобоја Војводина – Шабац. Шапчани су направили изненађење и славили у првом мечу у Новом Саду, 12:8.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – НАИС 22:5 (6:2, 6:1, 6:1, 4:1)

Базен Ташмајдан. Гледалаца 200. Судије: Виријевић и Петровић (обојица Зрењанин). Играч више: Црвена звезда 12 (10), Наис 9 (4).
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Краљ, Јанковић 1, Поповић 2, Репановић 1, Кљајевић, Рацков 7, Аксентијевић 1, Илић 3, Андрејевић 1, Танкосић, Драшковић 2, Пековић 3, Тодоровски, Јовић 1. Тренер: Ристо Маљковић.
НАИС: Козарски, Станимировић, Павичић, Милић, Будурин 1, Милошевић 1, Живић, Петровић, Стевановић, Шиљ 1, Васић 2, Јовановић, Стаменић, Поповић. Тренер: Благојевић.

Повезане вести

Leave a Comment