Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Луковић: Њихова прослава гола – ствар културе

Капитен Црвене Звезде Александар Луковић након дербија је нагласио да је лидер на табели по свему показаном заслужио три бода.

– Били смо пуно бољи, на крају нерешено, мислим да смо заслужили да добијемо. Међутим, то је фудбал, мислим да је дерби био јако занимљив. Контролисали смо утакмицу, на крају примили тај гол у 92. минуту, али ето… Све похвале за актере, честитао бих Партизану такође, али мислим да ми имамо више да желимо за ова три бода него Партизан.

Осврнуо се искусни дефанзивац и на безобразлук Бразилца Евертона који тек што је стигао у српски фудбал глуми већег католика од папе и отворено провоцира Звездине најватреније присталице након гола који не би постигао из такве ситуације у наредних 1000 покушаја. Луковић је узео у заштиту и свог млађег саиграча након грешке на голу нашег најтрофејнијег клуба.

– То је дерби, утакмица са пуно набоја. Увек су такве утакмице с Партизаном. Једина ствар која ми се не свиђа, која за мене није нормална, прослава гола Партизана. Играчи би требало да буду пример понашања, а не да се долива уље на ватру. То је ствар културе, тако да не бих ту нешто посебно додао. Остаје жал за три бода која смо испустили на крају. Вероватно ће сви сада причати о Кахријевој грешци, али он је сигурно најбољи голман у земљи и екипа је уз њега. Много пута нас је до сада извадио, много пута одбранио, тако да нема сумње да ће он из овога изаћи јачи. На крају крајева свакоме може то да се деси, тако да кажем, мало је још увек врућа глава за неки нормалнији коментар, али мислим да смо дефинитивно заслужили да добијемо – констатовао је некадашњи репрезентативац Србије.

Повезане вести

Leave a Comment