Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Радоњић пред ЦСКА: Да парирамо 40 минута!

Кошаркаши Црвене звезде Телеком сутра од 20,45 часова у „Комбанк арени“ играју трећи меч Топ 8 фазе против руског ЦСКА.

Црвено-бели ће након две тешке али и сјајно одигране утакмице у Москви покушати да забележе тријумф пред својим навијачима. ЦСКА је славио у прва два меча, али српски шампион ће сада имати предност домаћег терена који је током целе сезоне давао превагу у узбудљивим сусретима и неизвесним завршницама.

На конференцији за новинаре у прес сали „Арене“, присутнима се обратио тренер Дејан Радоњић која је истакао да се нада да ће његов тим пружити још једну добру партију и покушати да парира свих 40 минута:

„Чека нас трећи меч против ЦСКА, одиграли смо два дуела у Москви у три дана, након тога дошли у Београд да се  одморимо и припремимо се за следећи дуел против ЦСКА који је још једном понављам један од фаворита за освајање титуле првака Европе. Имају пуно разлога да размишљају да ће моћи да дођу до тог трофеја. Ми смо у оба меча показали да можемо бити конкурентни и да смо били у прилици да имамо могућност да направимо изненађење и тако да се сви надамо да ћемо показати одличну партију и уз помоћ навијача да дамо максимум и урадимо све како би поново били у прилици да парирамо екипи која квалитетом и искуством размишља да они и ове сезоне имају велике шансе за освајање Европе. Гудурић се враћа, пауза није била мала, болест га је испречила, али се не очекује да ће бити на нивоу који се очекује и партије у сезони у Евролиги, али верујемо да ће моћи сутра да изађемо и одиграмо један добар меч. Да дамо све од себе, свој максимум и да будемо на крају задовољни са навијачима које позивам још једном да дођу и пруже нам преко потебну подршку. Остали су здрави и спремни за меч.“

Српски и регионални шампион игра сутра од 20,45 часова у највећој српској дворани, а КК Црвена звезда овим путем још једном обавештава све своје фанове да је карата за предстојећи спектакл остало у врло малим количинама и да пожуре са куповином својих улазница.

Повезане вести

Leave a Comment