Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Раосављевић заинтригирао навијаче: Озбиљно се кува по питању појачања

Спортски директор Црвене звезде Блажо Раосављевић након 151. вечитог дербија у изјави за Моцарт спорт најавио је да би наш најтрофејнији клуб врло брзо могао да ангажује појачање.

– Кува се нешто по питању појачања. Озбиљно се кува. Можда наредне седмице нешто буде познато.

Генерални директор црвено-белих боравио је у Румунији и Грчкој где је скенирао могуће новајлије, а у наредном периоду ће се наставити скаутирање интересантних фудбалера.

– Имаћемо још неколико службених путева. Ићи ћу и ја да одгледам нешто занимљиво, ићи ће и Звездан Терзић. Гледамо ка иностранству, али имамо жеље и из домаћег првенства. Уколико направимо оно што очекујемо, а то је пласман у неко од европских такмичења, мораћемо да подебљамо кадар. Дакле, да имамо широк кадар – нагласио је Блажо Раосављевић.

Повезане вести

3 comments

NESO апр 18, 2016 at 15:21

ZVEZDAS SAM GOSPODINE BOZOVICU DOKLE CE MO DA SE OSLAJNAMO NA GRUICA DECKO JE GLAVOM I CIPELIMA PETOM VEC U ENGLESKU VREME JE DA U IGRAVATE BABUNSKOK I MLADOK STOJANOVICA VALDA VEC SADA ONI NI SAM VECI I NEKI STRUCNAK OD VAS I NE POZNAEM FUDBAL KAO VI GROFE ALI MISLIM OVE ZADNE UTAKMICE TREBA ONI DA POCNU UTAKMICE PA SVE DO KRAJA SAMPIONATA VREME JE DA OSETE TERET ZVEZDINOK DRESA I OBAVEZE SVAKA CAST GRUICU KLASA IGRAC I ZELIMU SVE NAJ BOJLE U DRESSU LIVERPULA ZASLUZUJE POZDRAV

Reply
NESO апр 18, 2016 at 14:21

GOSPODINE RAOSLAVEVICU VISTE OBECALI I PISALI DA DOLAZE TOP IGRACE BRAZILCE ARGENTINCE A OT TIH POJACAJNA NISTE USPELI NISTA ZNAM PROBLEM JE NOVAC JASNO JE SVIMA E JA VASPITAM KAKO ZVEZDA NIJE DOVELA RADOJNICA A VISTE REKLI GOTOVAR STVAR A ONE VEC U CUKARICKI CEKASE POTPIS TERZIC RAZGOVARAO SA VUCICEVICEM ONE NA MARAKANI A DECKO JE U SPANIJU BES PRAVE MLADE I ISKUSNE IGRACE KAD KAZEM ISKUSNE NE ZNACI DA BUDU 29 ILI 30 GODINA TAKVI IMAMO I U SRBIJU KAO NAVIJAC ZVEZDE NI SAM VELIKI OPTIMISTA ZA EVROPU I U EVROPU TREBA NOVAC ALI VIDICEMO I NADAMO SE KAO ZVEZDASI DA DODZE I TAJ DAN

Reply
pera апр 18, 2016 at 12:28

Mrdju vratite i rešili ste pitanje napada a od Huga uzmite ozbiljne pare. Rendulić je sebi obezbedio mesto u timu ali za Luneta nisam siguran. Desni bek jer me je strah kad Cvetković mora da se brani.

Reply

Leave a Comment