Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Кобиљски: Ушли смо у такмичарски ритам

Шампиони Србије су некако прегрмели полуфиналну серију против Партизана, која је била изузетно напорна, а тренер браниоца титуле Драган Кобиљски честитао је ривалу на великој борби током свих пет мечева.

– Заиста је екипа Партизана играла на максимуму свих пет утакмица, чак и ову. Сам резултат од 26:24, 25:23 показује то. Ми смо одиграли можда и нашу најбољу утакмицу у овој серији. Мислим да смо заслужено победили, заслужено идемо даље, али велике честитке за екипу Партизана и за то што су урадили у овој серији.

Звездиног стратега радује боља партија и нада се да ће тим ухватити континуитет као у лигашком делу такмичења.

– Стварно се радујем што је ова последња утакмица била овако добра. Надам се да ћемо да уђемо у ритам који смо имали током целе године. Сада смо дефинитивно ушли у тај такмичарски ритам који смо изгубили због паузе коју смо имали, али нас чека Војводина са којом морамо да одиграмо опет јако у дугом временском периоду, тако да можемо да оставимо и неки улог у будућности.

Следи финална серија против Новосађана о којима Кобиљски има високо мишљење, без обзира што их је Звезда два пута савладала у лигашком делу и што ће захваљујући првој позицији имати предност домаћег терена.

– Војводина је сигурно најбоља екипа у Србији. Она је састављена од самих репрезентативаца, што Србије, што Црне Горе. Они су екипа која је састављена да игра Лигу шампиона. Играли су је и имају то искуство које ће им много значити у овој финалној серији, тако да је то сигурно најбоља екипа на нашим просторима, али се ми не бисмо оволико борили да уђемо у финале да нисмо сигурни да можемо да тражимо шансу у тој финалној серији.

Повезане вести

Leave a Comment