Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

КК Црвена звезда стала у заштиту својих играча

КК Црвена звезда Телеком жели овим саопштењем, након прикупљања свих информација да заштити своје играче, након инцидента који је непрофесионалним понашањем иницирао један фоторепортер.

КК Црвена звезда Телеком поводом разних медијских спекулација везаних за инцидент који се догодио по завршетку утакмице Црвена звезда Телеком – ЦСКА, у коме су учествовали и поједини играчи нашег клуба, изражава незадовољство непрофесионалним односом једног припадника медија, који је изазвао вербални конфликт у коме су учествовали и поједини кошаркаши Црвене звезде Телеком.

КК Црвена звезда Телеком током уторка је прикупљао све податке везане за инцидент у коме је учествовало троје играча нашег клуба и један фоторепортер.

Без намере да бранимо реакцију играча нашег клуба, речник припадника медија који је употребљен као иницијатор инцидента, и то само неколико тренутака након завршетка утакмице, сматрамо више него непримереним, и сматрамо га варницом која је изазвала инцидент.

КК Црвена звезда Телеком је увек био отворен и потпуно доступан за медије, фоторепортере и све представнике „седме силе“ који су пратили, или прате наш клуб. И тако ће и остати. Међутим, без икакве намере да изазивамо даљу полемику, у овом случају, након прикупљања свих информација, потпуно ћемо стати у заштиту својих играча,без обзира на видео-клипове на којима неадекватан и непримерен речник појединих играча КК Црвена звезда Телеком не представља целу слику овог инцидента, који је изазвао представник једне угледне и цењене медијске куће са којом наш клуб има добру и вишегодишњу сарадњу.

Зато још једном апелујемо, да без обзира на све, не стављате на стуб срама играче, који су и у овој ситуацији показали да су тим и група кошаркаша који ће заштити један другога, чак и у оваквој за њих неуобичајној ситуацији, који нису ничим изазвали.

КК Црвена звезда Телеком

Повезане вести

1 comment

pera апр 19, 2016 at 21:32

Kad se klub ovako oglasio onda je red da se oglase i navijači i zaštite igrače. Oni su ti koji su sve ovo zakuvali ove sezone i proslavili klub a neki od novinara. Podrška klubu i pre svega igračima.

Reply

Leave a Comment