Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаРукомет

Вукасу одузета трака

Милан Вукас

Након два везана пораза и, по речима тренера Игора Бутулије, недопустивог понашања појединих играча, од којих је неке назвао умишљеним звездама, уследили су и први конкретни потези.

Први је санкционисан Милан Вукас, којем је одузета капитенска трака. Разлог је, наиме, његов коментар након што је замењен у једном тренутку меча против Југовића.

Одлука је донета након састанка тренера Бутулије и спортског директора са играчима.

Вукас је након овог потеза изјавио:

„Тачно је, нисам више капитен, али не бих желео ништа више да коментаришем.“

Црвено-бели су након стартне победе у домаћем шампионату над Колубаром (29-27), изгубили на домаћем терену од Југовића (23-26). Пре овог меча, наш тим је поражен и у мечу регионалне СЕХА лиге од храватске екипе Нексе (32-37).

Повезане вести

8 comments

cak сеп 28, 2011 at 17:32 Reply
davor сеп 28, 2011 at 10:03

Nije nikakav problem u Butuliji, on je čovek najobičnija, nekulturna i uobražena sirovina koja nema pojma o poslu koji mu se uporno poverava i pored uzastopnih poraza. Ko uopšte vodi računa o tome ko nam trenira decu. Cela uprava RK Crvene zvezde samo gleda vlastiti materijalni interes i to na najbeskrupulozniji način, bez skrivanja pokazuju, i niko ništa. Zato nema ni gledalaca na njihovim utakmirama, zato nema rezultata i zato nam talentovana deca briljiraju u evropskim klubovima, ako na vreme pobegnu odavde. U protivnom ugase se, jer u upravama srpskih klubova nisu zainteresovani za pravljenje vlastitih jakih igrača, već za pozamašan vlastiti procenat, kupovinu naše dece koji su se već oprobali i stranim klubovima. TAKO NASTAJU UMIŠLJENJE VELIČINE I U LIKU TRENERA, ALI I U LIKU IGRAČA

Reply
MarkoFCRS сеп 27, 2011 at 19:59

Ne razumem što se ne ode organizovano na jedan rukometni meč, i da se malo pritisne Butulija, da mu neko konačno uruči otkaz…. Čovek nikad u životu nije preuzeo odgovornost, na sebe, niti će… Bojim se samo da ovakvim svojim ludim potezima, i kaznama, ne otera i ono što valja od igrača…

Reply
veteran сеп 27, 2011 at 12:59

Zao mi je sto u rk CRVENA ZVEZDA nema ko ce da smeni umisljatog trenera koji pojma nema sa svojim poslom. Ovo je treca godina u nasem klubu bez uspeha. Sa mladom reprezentacijom imao je katastrofalan ucinak.
ZVEZDA JE ZIVOT …

Reply
Цвеле сеп 27, 2011 at 12:32

Sta bre ovaj Butulija umislja?! Misli da je veci zvezdas od nas! Treba ga motkom oterati iz kluba! Za sve je on bre kriv! nema veze sa zivotom! Celu rukometnu karijeru ga je tata gurao i sad on dosao da prosipa pamet! Vec nekoliko godina nas gura u propast! Nije mi jasno zasto ga ne oteraju,mozda ga tata i ovde drzi!

Reply
stefan сеп 27, 2011 at 12:03

Ja mislim da Butulija i nije neki trener,daj boze da gresim jer se ne razumem bas puno u rukomet.

Reply
gile delija сеп 27, 2011 at 12:26

sa njim nema titule

Reply
gile delija сеп 27, 2011 at 12:27

sa njim nema titule.

Reply

Leave a Comment