Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Терзић: Бацамо све карте на Лигу Шампиона

Терзић

Генерални директор Црвене звезде, Звездан Терзић, је у разговору за дневни лист Спорт дао назнаке врло активног Звездиног ангажовања на летњој пијаци.

Како би инкасирала износ од чак 20 милиона евра, колико добијају учесници Лиге Шампиона, Звезда ће пре тога морати да позајми значајан новац.

– То треба да буде тема на неком од наредних састанака Управног одбора. Хоћемо да узмемо кредит и да са пет нових играча, који примају по 800.000 евра, све бацимо на пласман у Лигу шампиона. Ако успемо, инкасираћемо 20 милиона евра или барем половину тог износа за учешће у Лиги Европе. Морамо да пробијемо лимит плаћања играча који је на годишњем нивоу око 240.000 евра. Јер, сударићемо се, примера ради, са Динамом који плаћа странце по пола милиона евра – рекао је Терзић.

Он је додао да очекује да му се ускоро на путовањима где скаутује нове играче придружи и шеф стручног штаба, са којим је уверен да ће сарађивати и наредне сезоне.

Повезане вести

9 comments

Dragan апр 21, 2016 at 15:25

Ne trebaju povećavati osnovice plata, treba odrediti odgovarajuće premije. Igrači treba sami, na terenu, da se bore za veća primanja.

Reply
DJOLE BARI 91 апр 21, 2016 at 04:57

TERZIĆ BI TREBAO DA VIDI DALI JE MOGUĆE I ZA KOJE PARE DOVESTI DESNOG BEKA BRAZILSKOG FLAMENGA MARCELA DE ALMEIDU RODINEIA.ODLIČAN JE IGRAČ, BRZ, PRODORAN, ODLIČNOG CENTARŠUTA, PRAVOVREMENIH I LOGIČNIH REŠENJA. IMA 24 GODINE, VISOK JE 1.75.

Reply
Raca апр 20, 2016 at 21:41

Podrzavam ovu odluku Terzica! To je jedini nacin da imamo bilo kakve sanse za plasman u ligu sampiona ili ligu evrope.

Reply
Estrella Roja апр 20, 2016 at 21:08

Nešto slično sam ranije predlagao. Treba uzeti kredit i ići sa namerom da za godinu-dve uđemo u Ligu prvaka, a ako ne uspemo možda je bolje ugasiti klub nego tavoriti na margini margine evropskog fudbala. Koga uopšte zanima domaće prvenstvo sa jednim pravim konkurentom. Međutim, da bi došli do cilja treba ukinuti onu besmislenu kvotu o strancima 4+2, pa je promeniti u 6+4 ili je ukinuti, što je logičnije. Ruku na srce, mi nemamo kvalitetne domaće igrače kao što ih imaju Česi ili komšije Hrvati. Nema ih ni u reprezentaciji, izuzev Tadića i Kostića koji su prava klasa. Ostali su, nažalost, nešto malo iznad proseka, pa smatram da je bolje okrenuti se kvalitetnim strancima uz par mladih igrača iz Srbije. Povratnici tipa Luković nam ne trebaju i oni osim lažnog autoriteta ne donose puno klubu.

Reply
Aleksandar Petkovic апр 20, 2016 at 18:06

Halo ako hocete pare dajte pay pal za nas u Inostranstvo. Hocu da platim clanarinstvo a neznam kako zivim u Nemacku.

Reply
Goran апр 20, 2016 at 16:21

Ovo nisu bajke 5 igraca po 800 hiljada=4 miliona za njihove plate,a tih 5 igraca kada bi primali tolike plate trebali bi da budu ekstra klasa koji cak i da ne prodju 4 kolo npr da se naleti na neki ekstra jak tim trebali bi bar da prodju 2 kolo gde su nosioci i trece kolo i tako bar ako ne udju u LS udju iz 4tog kola direktno u LE a ni tamo nisu male pare…Znaci 2 kolo kv za LS donosi 300.000,trece kolo (koje bi trebali proci sa tih 5 ekstra pojacanja) 400.000,ako se slucajno ispadne u plej-ofu tj cetvrtom kolu 3 miliona i za plasman u grupnu fazu Evropa Lige 2 miliona i 400 hiljada to je ukupno 6 miliona i sto hiljada uz jos 6 zagarantovanih utakmica u grupi LE i u slucaju svake pobede dodatnih 360.000 ili remija 120.000…Prvo mesto u grupi dodatnih 500.000 ili drugo mesto 250 hiljada,a za moguci prolazak grupe jos 500.000…Znaci u slucaju da prodju trece kolo i upadnu bar u LE i odigraju 6 meceva uz neku pobedu i remi tu negde oko minimum 7 miliona,u slucaju da prodju grupu i do 8 miliona+na sve to dodati premije od Gazproma,nova sponzorstva,pare od ulaznica a bilo bi publike 100%,prodaja pica i hrane na utakmicama,pare od tv prava,prodaja rekvizita…10 miliona,mozda i vise…

Reply
marko апр 20, 2016 at 18:41

da samo sto je ovo neto a bruto mu dodje 6-7 miliona samo za njih,a drugi ce sa blagonaklonoscu to da gleda,i gde igraci toliko primaju,cak ni u dinamu nemaju toliko a tek u ludogorecu nemaju,tamo imaju 5-20k mesecno,jeste da imaju dobre premije ali ovo im je osnova,pa pola italijanske lige nema toliku platu,f.djordjevic u laciju cini mi se 900k,

Reply
Goran апр 21, 2016 at 17:06

Mora ovako da se rizikuje ili pukovnik ili pokojnik,kao sto su vec par puta u zadnje vreme rekli Zvezda mora da igra u Evropi bilo u LS ili LE za pocetak svejedno je…Neigranje u Evropi nas je kosatalo dosta toga…Dok su patlidzani osvajali titule uz pomoc filijala,sudija,drzave itd Zvezdi je ostajalo drugo mesto i borba za LE,samim tim sto 7 godina nismo igrali kv za LS+dugovi na sve to igraci nisu hteli da dolaze u klub,cak i oni koji su igrali u njemu bezali su jer su znali da nema Evrope,para itd. Kvalifikacije za LE u zadnjih nekoliko godina sve teze,sve vise i vise kvalitetnih klubova neki jaci od onih u LS a jos ako nisi nosioc u 3 i 4tom kolu sanse da se plasiras su ti minimalne…Da nas nisu onako sj*ebali pre par sezona i da smo sacuvali onu ekipu sa: Mrdjom,Ninkovicem,Daudom,Milijasem,Tosicem,Kasalicom,Kelharom,Lazicem,Lazovicem,Mijailovicem,Milunovicem,Pecnikom,Rajkovicem usli bi sigurno bar u LE jer su tada partizani isli umesto nas i usli u LE a mi smo ih tamburali u prvenstvu,sada bi druga prica bila da smo bar tada u LE usli…Sto rece Bozovic Zvezda ne moze da zivi od igranja po Surdulici,Ivanjici itd vec igranja u Evropi jer tu su pare od plasmana,preko bonusa,do prodaje i afirmacije igraca…Samim tim sto vec nismo igrali dugo Evropu nismo imali koga ni da prodamo za neku bolju cenu,npr sada samo u prvenstvu razbijaju ove sezone i vec prodadose za dobar kesh Gruju,Jovica,Jovanovica,Rajkovica a jos pola tima je na ceni,a sta bi tek bilo da igraju u Evropi minimum duplo bi vredeli…Samo Evropa nas vadi iz ove situacije,za pocetak i LE a posle kao nekada…

Reply
marko апр 20, 2016 at 14:23

ma ne po, 2 miliona im daj,inace iako ih dovedes oni ce se uigrati za mesec dana i sigurno plasirati u LS,bolje da si sacuvao Jovanovica nego ovde da pricas bajke

Reply

Leave a Comment