Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Црвена звезда добила лиценцу за Европу!

ФК Црвена звезда са задовољством може да саопшти својим навијачима и спортској јавности у Србији, да је добио лиценцу за европска такмичења.

На тај начин, клуб је отклонио све недоумице око тога да ли ће се следеће сезоне такмичити са најјачим клубовима Европе, и показао да корача правим путем ка стабилизацији и потпуном опоравку. Менаџмент клуба је уложио велике напоре и постигао оно што, практично, ниједна Управа у претходној деценији није успевала – да већ у априлу има обезбеђену лиценцу, и не мора да стрепи од евентуалних санкција.

Управа клуба и на овај начин жели да се захвали свима који су помогли у овом процесу, а нарочито бившим фудбалерима који су још једном показали приврженост Звезди и пристали да пролонгирају наплату својих потраживања.

Сада је остало да на терену потврдимо све досадашње успехе, обезбедимо и математички 27. титулу и после дугог низа година, уђемо у борбу за пласман у најелитније европско клупско такмичење – Лигу шампиона.

Повезане вести

2 comments

kastiljo апр 20, 2016 at 22:06

Lepa vest,ali moramo da se razumemo,bez 3-4 OZBILJNA pojacanja minimum,ne mozemo da se nadamo prolasku u plej of…Treba nam duza klupa,napadac koji je Vieirinog ranga najmanje,jer ne mozemo da se kockamo sa nekim poluigracima u slucaju da mora da dodje do zamene il da se ne daj Boze dese povrede…Babunski mora da ojaca pod hitno,jer nema tu brzinu koju ima Plavsic pa da moze da bezi s loptom,ako to popravi bice odlicno pojacanje….U evropi je klupa ta koja pravi razliku,sto se videlo protiv Kairata npr prosle godine,gde mi nismo imali zamene,Orlandica jedinog u spicu,Andjelkovica na levom beku,Cakija u centrali i Parkera na krilu (?!)…Kad pogledamo ekipe poput BATE-a , Olimpijakosa, Bazela itd videcemo da nema prevelike razlike u kvalitetu izmedju prvih 11 i klupe,a kod nas je razlika ENORMNA…Dakle ojacati klupu i uz malo srece na zrebu mozemo mozda i u LS…Mada bi i LE bila odlicna!!!

Reply
jajajajajajjajaja апр 20, 2016 at 20:42

idemo napokon i mi da udjemo u evropu oleeee

Reply

Leave a Comment