Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРукометТрансфери

Павловић ускоро црвено-бели

Рукометни клуб Црвена звезда могао би у скорије време да добије појачање у лику Александра Павловића, што би знатно ојачало екипу у другом делу такмичења у плеј-офу.

Павловић је у спору са Железничаром из Ниша и чека да Арбитражна комисија донесе пресуду како би након тога појачао београдске црвено-беле. Фигурирао је као Звездино појачање још у зимском прелазном року. Александар има 21 и по годину, висок је 186 центиметара и игра на позицији левог крила.

У Супер лиги Србије пружио је врло запажене партије у дресу Железничара и исказао завидну ефикасност. На 18 одиграних сусрета постигао је 68 голова (50 из игре и 18 из седмераца). У мечевима против Звезде ове сезоне је забележио укупно 11 голова. Екипа Ненада Перуничића је оба пута славила (32:26 и 27:23), а Павловић је у свом родном граду постигао пет погодака против екипе из престонице, да би у другом делу Супер лиге на гостовању у Београду још шест пута био прецизан.

Ако све прође према очекивањима Павловић ће постати пети играч Железничара који је у последњих пар година постао члан Црвене звезде након браће близанаца Слободана (напустио клуб пре пар месеци) и Станка Димитрића, Дејана Златановића и Николе Дамњановића, док је и голгетер Михајло Митић у зимском прелазном року био на корак од доласка, али трансфер тада није реализован, што не значи да неће у наредном периоду.

Никад не реци никад, Нишлије полако али сигурно постају већина у Љутице Богдана, а црвено-белима су одмах неопходни квалитетни рукометаши, како би се током свих 60 минута равноправно носили са квалитетним тимовима у плеј-офу, јер се на последњим утакмицама итекако осетио умор у екипи уз ситније повреде и изостанак важних првотимаца Виктора Матичића, Николе Дамњановића и Станка Димитрића, који су дуже време ван терена због здравствених проблема и опоравка.

Повезане вести

Leave a Comment