Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Едсон близу одласка са Маракане, Звезди понуђена два штопера

Бразилац Едсон није одушевио у дресу Црвене звезде, и по свему судећи растанак ће уследити током летњег прелазног рока.

„Бразилац је квалитетан фудбалер, играо је у озбиљним клубовима, али се није уклопио у наш систем игре. Верујем да би чак и у некој јачој лиги од наше, али у клубу који се више брани био озбиљно појачање. Он има уговор са нама, сешћемо на крају сезоне са њим и договорићемо се о свему“, изјавио је Звездан Терзић за Новости.

Звезди је понуђен штопер Расинга Џонатан Емануел Кабрал, као и капитен португалског Ешторила Јохан Тавареш (28). Оба играча су слободна у избору нове средине од јуна. На Маракани ипак не желе брзо да донесу одлуку о новим појачањима, али зна се какав профил играча се тражи.

„Имамо три категорије појачања: странци, наши играчи из иностранства и млади фудбалери из Суперлиге, попут Плавшића, који се могу формулисати као инвестиције за будућност“, рекао је Терзић.

Повезане вести

5 comments

neso апр 23, 2016 at 00:49

MARKO CZV STA VAM ZNACI OPET OVAJ STA MISLIS TI POZNAES FUDBAL VISE OD MENE VARASE MOJ MALI BUDI INTELINGENTAN I AKO SE RAZUMES U FUDBALO RECI MI DOVEDIMO IGRACE KOJ IMAJU ISTE STAROSTI ZNAM DA ONI NEMAJU KVALITET ZA EVROPU I LIGE SAMPIONA NEKO CE MI RECI DA NAM TREBA ISKUSNE IGRACE JA TE PITAM LICNO TEBE ZAR JEDAN RENDULIC BRAZILAC LUKOVIC I OSTALE NISU POTEBI ISKUSNE NAMA TREBA DVA STROPERA SA ZNAJNEM KOJE DAJU SVE OD SEBE CELU UTAKMICU DO KRAJA I SKOLOVANE OD BRANBENE IGRAC A STA TI MISLIS U EVROPU AKO NE DOVEDIMO OGRACE SA OVIM NASIMA TO I PTICA ZNA SVAKI BRZ I EKSPOZIVAN IGRAC IMA DA I PRETERCI OD STREDINE TERENA PA DO SESNESTERAC NASI DEFANZIVCI SU MNOGO SPORI ZA EVROPU

Reply
Estrella Roja апр 21, 2016 at 19:44

Treba mu dati šansu do kraja sezone iz prostog razloga da bi bili načisto da li ga škartirati u junu. Još jedan u nizu pokazatelja kako se u cajtnotu pravi greška u selekciji igrača. Znali smo i pre njegovog dolaska da teško da može da bude kapitalac, odnosno igrač koji je stožer defanzivne linije. Potpuno je suprotan primer sa La Talekom..igrač je skeniran do tančina više od pola godine, uz to ga je Božović dobro znao iz Rusije i želeo ga odmah u Zvezdu. Očekujem da od sada pojačanja budu u dogovoru sa trenerom, a ne kao posledica brzopletih reakcija kako bi se potrošio planirani ograničeni fond za pojačanja. Za kvalitet treba i probiti budžet jer se rizik nekad i isplati. Činjenicu da više od dve decenije ne igramo Ligu prvaka potkrepljujemo time što rizika nije bilo, a dugovi su rasli i rasli, bez bilo kakvih indicija da se može napraviti pomak. Sad je prilika za buđenje.

Reply
Severac апр 22, 2016 at 02:01

Ligu prvaka?

Reply
NESO апр 21, 2016 at 14:13

PRODAJEMO PENZIJONERE A DOVODIMO I KUPUJEMO STARCE KOJA RAZLIKA POSTOJI IZMEDZU STARCA I PENZIJONERA I KOJA LOGIKA JE TO A SVAKA CAST ZA NASIH FUDBALERA IS JELEN SUPER LIGE ONI NI SU TEMA PREDLOGA

Reply
Marko czv апр 22, 2016 at 09:28

Jaoj opet ovaj..

Reply

Leave a Comment