Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Јаковљевић и Кобиљски очекују да тим настави у успешном ритму

Тренер Црвене звезде Драган Кобиљски може да буде изузетно задовољан почетком финалне серије плеј-офа у којој су његови одбојкаши пружили одличну партију, савладали Војводину на домаћем терену резултатом 3:1 и повели са 1-0 у победама.

– Наша велика победа. Ја и даље сматрам да Војводина има екстра квалитет за наше услове. Одиграли смо једну тешку утакмицу, успели смо да победимо, али то је тек почетак, зрно песка, тако да знамо колики нас напори чекају и овде и у Новом Саду. Надам се да ћемо бити спремни за то.

1jakov

Немања Јаковљевић био је најефикаснији појединац прве финалне утакмице са 19 поена (напад 35-14, четири блока и један ас). Бројне освојене титуле са црвено-белима и велико искуство учинили су га правим специјалистом за окршаје који са собом носе велики улог. Звездина десетка је и ове сезоне главни ослонац екипе и очекује да ће бранилац титуле наставити у истом стилу до освајања новог пехара.

– Пре свега ми је драго што смо, ја бих рекао, лоших утакмица са Партизаном у полуфиналу мало дигли форму. Надам се да ћемо наставити у овом ритму. Одлично смо отворили утакмицу, смирено, ангажовано. У другом сету смо мало пали, после смо наставили добро да играмо. Тек је 1:0, има доста да се игра. Никаквог опуштања не сме да буде и надам се да ћемо наставити у овом ритму – нагласио је Звездин најискуснији одбојкаш.

Наредни меч на програму је у понедељак 25. априла од 17 часова и 30 минута. Црвена звезда је поново домаћин, а било би лепо да навијачи подрже екипу у походу ка петој узастопној титули, јер је овај сусрет изузетно важан како би се одбранио домаћи терен против врло квалитетног ривала, што би Звезду довело на корак од одбране титуле и освајања дупле круне.

Повезане вести

Leave a Comment